Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8146 artikelen gevonden. Artikel 4481 tot 4485
Bron: Goudstandaard.com
Geplaatst: dinsdag 4 juni 2013

India importeerde in mei opnieuw veel GOUD: 162 ton

India importeerde in mei 162 ton, veel meer dan waar men op had gerekend. In april werd er ook al opvallend veel GOUD verkocht, naar schatting 142,5 ton. Als India in dit tempo GOUD blijft kopen zal het oude jaarrecord verbroken worden. Normaal importeren Indiërs ongeveer 80 ton GOUD per maand.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 4 juni 2013

Stormloop op GOUD in China, premie voor onmiddellijke levering met factor 4 naar omhoog

Wie had gedacht dat de GOUDhonger van de Chinezen is gestild, heeft het fout voor. Er woedt een heuse stormloop op GOUD in China, bij wijze van spreken probeert elke Chinees van de huidige lage GOUDprijs om zijn portie GOUD – in welke vorm dan ook – in huis te halen.

Chinezen zijn geen geduldig volkje, ze willen hun GOUD meteen. Hier en nu dus. Zelfs wanneer dat voor gevolg heeft dat ze een premie voor fysieke levering moeten betalen. De stormloop op GOUD in China heeft dergelijke vormen aangenomen dat die premie met de factor 4 naar omhoog is gegaan.

Binnenlandse vraag overtreft binnenlands aanbod

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 4 juni 2013

James Turk: GOUD staat voor periode gelijk aan die van 2008 – 2011

In een zeer interessant gesprek tussen Greg Hunter van USAWatchdog en James Turk verklaart Turk hoe hij de ontkoppeling tussen de fysieke GOUDmarkt en de papieren GOUDmarkt ziet. Dit zal leiden tot hogere prijzen voor GOUD én zilver. De fundamenten voor een hogere GOUDprijs blijven intact en de fysieke vraag naar GOUD is robuust.

De problemen van de laatste jaren blijven hetzelfde vandaag. De centrale banken kopen tijd voor de overheden, maar die doen er niet veel nuttigs mee....

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: dinsdag 4 juni 2013

Vraag naar GOUD in Shanghai overstijgt wereldwijde mijnproductie

Op de Shanghai Gold Exchange wordt steeds meer fysiek GOUD uitgeleverd. Niet alleen het volume van fysiek GOUD blijft toenemen, maar ook het percentage van de totale contracten waarop fysieke uitlevering volgt. De prijsdaling heeft de vraag naar fysiek GOUD allen maar aangewakkerd op de Aziatische markt.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 4 juni 2013

GOUDmijnaandelen staan op een keerpunt

Farooq Hamed van Barclays zegt dat de GOUDmijnaandelen op een keerpunt staan. Als de GOUDmijnaandelen deze trend kunnen verder zetten, staan ze voor een belangrijke ommekeer. Alle ingrediënten zijn aanwezig om de negatieve spiraal om te draaien en aan een nieuwe stierenmarkt te beginnen, zo staat op Barron's...Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$