EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 4481 tot 4485 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: vrijdag 28 juni 2013

Rick Rule: “Dit is institutionele capitulatie”

Wat we nu zien op de GOUDmarkt is volgens Rick Rule, voorzitter Sprott US Holdings, pure capitulatie van institutionele beleggers. In heel zijn carrière heeft hij dit nog maar vier keer meegemaakt. Dit wordt lelijk en het komt met vlagen. De besluiteloosheid van de institutionele beleggers is typisch voor een capitulatiefase.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 28 juni 2013

Rusland stapt in fysieke edelmetaalhandel

Rusland heeft onlangs aangekondigd vóór het einde van het jaar een eigen handelsplatform voor fysieke edelmetalen te zullen openen. Middels het platform zullen GOUD, zilver, platina en palladium worden verhandeld, en de opzet is dat er hierdoor veel meer liquiditeit in de stroeve Russische markt komt, en zal het meer participanten trekken.

Lees verder op CD Fund.com
Geplaatst op: vrijdag 28 juni 2013

Weekend TV: GOUD – Bulls vs Bears

Terwijl de GOUDprijs steeds verder neer beneden dondert, worden de meningen steeds meer uitgesproken over de toekomst van het gele edelmetaal. We verzamelden de meningen van zowel voor- als tegenstanders van GOUD.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 28 juni 2013
Geplaatst op: vrijdag 28 juni 2013

Peter Grandich: “it ain’t over till the fat lady sings”

Volgens Peter Grandich is de slag om GOUD nog niet voorbij. Diegene die verantwoordelijk zijn voor een van de grootste prijsdalingen in de geschiedenis van GOUD, hebben hun doel bereikt. GOUD en zilver liggen uitgeteld in de hoek waar de klappen vallen. Maar het feestje van GOUD is nog niet voorbij zegt

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs