EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
33
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
32
kliks
16
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 4486 tot 4490 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: vrijdag 28 juni 2013

Hoe laag kan de GOUDprijs gaan?

UBS heeft berekend hoe ver de GOUDprijs nog kan terugvallen in hun ogen. Sinds begin dit jaar is de GOUDprijs in US dollar al met bijna 30 procent gedaald. Sinds de 'tapering'-hint is er al $ 125 van de prijs afgegaan. Maar we zitten dichter bij de bodem dan bij nieuwe topkoersen, aldus

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 28 juni 2013

Is de GOUDbubbel nu echt aan het barsten?

Wij beweren al langere tijd dat GOUD in een bubbel zit, en hoe verder het jaar vordert, hoe meer het er op begint te lijken dat we gelijk krijgen. Diverse media melden dat de GOUDkoers op dit moment op het laagste punt staat sinds 2010, met een koers in euro van onder 1000 verloor GOUD meer dan een derde van haar waarde, wat ook pijnlijk duidelijk wordt in deze grafiek. Maar wat gaat het laatste duwtje worden waardoor GOUD helemaal door de bodem heenzakt?

Lees verder op goudbubbel.nl
Geplaatst op: donderdag 27 juni 2013

GOUDprijs onder 1200 dollar per ounce

De GOUDprijs dook donderdag kortstondig onder 1200 dollar (920 euro) per ounce (31,1 gram) in New York. Na de bekendmaking van beter dan verwachte cijfers over de Amerikaanse huizenmarkt en consumentenbestedingen verloor het edelmetaal zijn glans voor beleggers. GOUD geldt vaak als veilige belegging in economisch woelige tijden.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: donderdag 27 juni 2013

Marc Faber ziet opportuniteiten!

In de U.S. wordt telkens opnieuw met spanning uitgekeken naar de verschijning van “The Gloom, Boom & Doom Report”. In dit rapport verkondigt Marc Faber zijn visie op de markten. Uit de titel van het rapport blijkt al meteen dat Faber niet bepaald als een vrolijke jongen kan omschreven worden.

In de U.S. wordt telkens opnieuw met spanning uitgekeken naar de verschijning van “The Gloom, Boom & Doom Report”. In dit rapport verkondigt Marc Faber zijn visie op de markten. Uit de titel van het rapport blijkt al meteen dat Faber niet bepaald als een vrolijke jongen kan omschreven worden.

Maar zelfs hij ziet opportuniteiten in de huidige marktomgeving. De toegenomen beweeglijkheid in verschillende asset klassen heeft er toe bijgedragen dat zich opnieuw kansen aanbieden. Die hebben we dus te danken aan de ‘tapering’-waarschuwing van de Fed.

Obligaties, GOUD en aandelen zijn oversold...

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 27 juni 2013

GOUDmijnfondsbeheerder onder vuur op CNBC

We kregen de volgende videoclip toegestuurd van CNBC, waar in een sectie van het populaire programma Fast Money men een fondsbeheerder voor GOUDmijnen liet opdraven.

De geviseerde man heet Joseph Foster, verantwoordelijke bij de ETF-uitgever Van Eck International. Als Foster zijn zaak probeert maken waarom beleggers GOUD moeten hebben, dan wordt hij meteen figuurlijk met ‘pek en veren’ overladen door het Fast Money team.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs