Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8111 artikelen gevonden. Artikel 4486 tot 4490
Bron: gewoon-nieuws.nl
Geplaatst: woensdag 29 mei 2013

“Fort Knox”: Verboden gebied voor Amerikaanse overheid

Er is ernstige twijfel gerezen over de Amerikaanse GOUDvoorraad in de kluizen van Fort Knox. Voormalig senator Ron Paul heeft de afgelopen tientallen jaren herhaaldelijk geprobeerd toegang tot Fort Knox te krijgen om te kunnen controleren of er überhaupt nog wel GOUD in de kluizen ligt. Dit is stelselmatig geweigerd door de Federal Reserve, de Amerikaanse Centrale Bank. Volgens een insider van de World Bank,  ex-Senior Counsel Karen Hudes, is al het GOUD al verdwenen. Volgens Hudes, die ruim 20 jaar lang een hoge functie bekleedde bij de World Bank, oefent een kleine groep entiteiten, voornamelijk centrale bankiers, achter de schermen een enorme invloed uit op de internationale economie, waarbij corrupte groepen instituten van de overheid overnemen.Toen zij met deze gegevens naar buiten wilde treden, werd zij naar eigen zeggen ontslagen.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 29 mei 2013

Schraap al je durf en moed bij elkaar, het is tijd voor dit…

David Banister van ETF Daily News somt 8 redenen op die aantonen dat GOUDmijnaandelen in de grootste dip in tientallen jaren zitten. Hij acht het moment rijp om alle moed bij elkaar te schrapen en in te stappen in de GOUDmijnaandelen. Als iets zo negatief wordt benaderd, is de tijd daar om in te stappen.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: woensdag 29 mei 2013

Aziaten kopen het GOUD dat het Westen links laat liggen

De World Gold Council stelt dat Aziatische beleggers in het tweede kwartaal van dit jaar zoveel GOUD zullen kopen dat ze het extra aanbod van GOUD uit ETF's kunnen opvangen. Westerse beleggers verkopen posities in GOUD en stappen in aandelen of andere beleggingen.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: woensdag 29 mei 2013

Mugabe wil een GOUDstandaard voor Zimbabwe

Mugabe wil een GOUDgedekte valuta lanceren die stabiel is en die internationaal geaccepteerd zal worden. De munt moet het gebruik van buitenlandse valuta als Amerikaanse dollars in eigen land overbodig maken. In 2009 voerde Mugabe al gesprekken met Gaddafi over een GOUDgedekte valuta voor het Afrikaanse continent.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 29 mei 2013

Short squeeze GOUD komt dichterbij

Het aantal shorts op de papieren GOUDmarkt neemt voor de 6e opeenvolgende week toe. Het aantal short posities is momenteel al goed voor 14,6 miljoen ounces GOUD. De negativiteit rond het gele edelmetaal blijft toenemen. Als de GOUDprijs de weerstand van $ 1.400 kan doorbreken onder impuls van de fysieke vraag naar GOUD, komt een short squeeze heel dichtbij zegtLive koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$