Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8134 artikelen gevonden. Artikel 4496 tot 4500
Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: donderdag 30 mei 2013

De rol van GOUD met betrekking tot de Yuan

schreef ik over de Yuan en haar eventuele rol als wereldreserve munt. Nu geeft ook Julian Phillips zijn mening over deze zaak en die wil ik u niet onthouden. De Chinese autoriteiten hebben laten lekken dit jaar met plannen te willen komen voor een vrijere stroom van haar Yuan in zowel binnen- als buitenland. Het is de bedoeling om de controle op de Yuan en China’s commerciële rentetarieven te laten vieren. Oorspronkelijk was het plan tot een volledig vrijgeven van de Yuan, na 2022 te laten plaatsvinden. Maar het is nu duidelijk dat deze plannen versneld zullen worden uitgevoerd. Hoe ver en hoe snel ze zullen gaan met deze volgende fase van een vrij verhandelbare Yuan op de valutamarkten zullen we aan het eind van dit jaar kunnen zien.

Bron: RT[z]
Geplaatst: donderdag 30 mei 2013

'Meer hoofdpijn van beleggen in GOUD dan wijn'

De prijzen van wijn zijn de afgelopen drie jaar verdrievoudigd. Sinds begin januari deed wijn het veel beter dan beleggen in GOUD.

Bron:
Geplaatst: donderdag 30 mei 2013

Indiers en Chinezen verwachten hogere GOUDprijs

“Chinezen en Indiërs verwachten stijging GOUDprijs”

De World Gold Council (WGC) deed onderzoek naar het sentiment onder Chinese en Indiase consumenten. Daaruit bleek dat een ruime meerderheid van 82% rekent op een stijging of stabilisering van de GOUDprijs in de komende vijf jaar. Uit de enquête bleek dat 45% van de ondervraagden het afgelopen half jaar GOUD heeft gekocht. Het onderzoek werd gehouden onder 1.001 willekeurig geselecteerde volwassenen.

Bron: Goudstandaard.com
Geplaatst: donderdag 30 mei 2013

Indiers en Chinezen verwachten hogere GOUDprijs

Consumenten in India en China verwachten de komende vijf jaar een stijging van de GOUDprijs. Van de duizend ondervraagden had 45% het afgelopen half jaar GOUD gekocht. India en China zijn samen goed voor ongeveer de helft van de wereldwijde GOUDmarkt.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: donderdag 30 mei 2013

Monetaire systeem wordt in stand gehouden

Mike Maloney is ervan overtuigd dat de GOUDprijs verder zal gaan stijgen. Het is volgens hem geen nattevingerwerk maar eerder een koele, haast wetenschappelijke berekening van wat komen gaat. Nooit eerder is de wereldeconomie qua monetaire, financiële en economische omstandigheden verzeild geraakt in wat we vandaag meemaken. Nooit eerder verkeerden eerst de burgers, toen de bedrijven, toen de steden en staten en zelfs ganse landen en werelddelen in een dergelijke staat van distress. Nooit eerder zagen we een dergelijke race naar de bodem van valuta. Vandaag de dag willen overheden internationaal, met alle macht en middelen een monetair systeem in stand houden dat eigenlijk uitgeput is, op zijn einde loopt, dat de moeite niet waard is om nog aan te houden. Maar: het is het enige dat zij kennen, en wat bekend is is bemind.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$