Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8145 artikelen gevonden. Artikel 4506 tot 4510
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 30 mei 2013

Het is zover: GOUD en GOUDmijnaandelen op dreef!

We zagen vandaag dat de GOUDprijs met overtuiging door de weerstand van $ 1.400 is gegaan. Later op de dag werd de grens van $ 1.400 zelfs even getest om daarna terug sterk op te veren. Tot voor kort waren er alleen maar signalen dat de GOUDprijs lagere regionen zou opzoeken. Deze signalen lijken verleden tijd te zijn. De hulp van GOUD in de toekomst kan zelfs nog extra uit onverwachte hoek komen.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: donderdag 30 mei 2013

De rol van GOUD met betrekking tot de Yuan

schreef ik over de Yuan en haar eventuele rol als wereldreserve munt. Nu geeft ook Julian Phillips zijn mening over deze zaak en die wil ik u niet onthouden. De Chinese autoriteiten hebben laten lekken dit jaar met plannen te willen komen voor een vrijere stroom van haar Yuan in zowel binnen- als buitenland. Het is de bedoeling om de controle op de Yuan en China’s commerciële rentetarieven te laten vieren. Oorspronkelijk was het plan tot een volledig vrijgeven van de Yuan, na 2022 te laten plaatsvinden. Maar het is nu duidelijk dat deze plannen versneld zullen worden uitgevoerd. Hoe ver en hoe snel ze zullen gaan met deze volgende fase van een vrij verhandelbare Yuan op de valutamarkten zullen we aan het eind van dit jaar kunnen zien.

Bron: RT[z]
Geplaatst: donderdag 30 mei 2013

'Meer hoofdpijn van beleggen in GOUD dan wijn'

De prijzen van wijn zijn de afgelopen drie jaar verdrievoudigd. Sinds begin januari deed wijn het veel beter dan beleggen in GOUD.

Bron:
Geplaatst: donderdag 30 mei 2013

Indiers en Chinezen verwachten hogere GOUDprijs

“Chinezen en Indiërs verwachten stijging GOUDprijs”

De World Gold Council (WGC) deed onderzoek naar het sentiment onder Chinese en Indiase consumenten. Daaruit bleek dat een ruime meerderheid van 82% rekent op een stijging of stabilisering van de GOUDprijs in de komende vijf jaar. Uit de enquête bleek dat 45% van de ondervraagden het afgelopen half jaar GOUD heeft gekocht. Het onderzoek werd gehouden onder 1.001 willekeurig geselecteerde volwassenen.

Bron: Goudstandaard.com
Geplaatst: donderdag 30 mei 2013

Indiers en Chinezen verwachten hogere GOUDprijs

Consumenten in India en China verwachten de komende vijf jaar een stijging van de GOUDprijs. Van de duizend ondervraagden had 45% het afgelopen half jaar GOUD gekocht. India en China zijn samen goed voor ongeveer de helft van de wereldwijde GOUDmarkt.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$