Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8027 artikelen gevonden. Artikel 4511 tot 4515
Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 15 mei 2013

2 goede redenen voor GOUDmijnaandelen

Beleggers in GOUDmijnaandelen kijken maar sip de laatste jaren. Je moet een sterke maag hebben om de schokken van de GOUDmijnaandelen te verteren. Historisch gezien zijn deze aandelen dubbel zo volatiel als de aandelen uit de S&P 500. Maar er zijn 2 redenen die pleiten voor een hoger percentage aan GOUDmijnaandelen voor je portefeuille volgens

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 15 mei 2013

Chinezen lopen storm voor GOUDen juwelen

Recent werden heel wat interessante Chinese economische data gepubliceerd. In de meeste gevallen gebeurde er niets echt opmerkelijks, zowat alle cijfers kwamen in de buurt van de verwachtingen uit. De retail sales stegen bvb met 12.8 percent wat helemaal conform de verwachtingen was.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 15 mei 2013

BlackRock blijft rotsvast geloven in GOUD

Wie tegenwoordig zijn geloof in het GOUD durft uit te spraken wordt eerder wat meewarig bekeken. 12 maanden geleden was nog anders, iedereen wat toen even enthousiast over de toekomst van het GOUD. De prijsval in april heeft het sentiment echter doen omslaan.

Bron: beursduivel.be
Geplaatst: woensdag 15 mei 2013

GOUD gaat niet meer blinken

GOUD kreeg in april rake klappen. In twee dagen tijd daalde de koers van ongeveer 1570 dollar naar 1320 dollar. Een maand verder is er enig herstel opgetreden. Toch geeft ons handelssysteem geeft aan dat er rekening mag worden gehouden met een terugval, zolang de koers onder de 1485 dollar staat.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 15 mei 2013

Licht aan het einde van de tunnel voor GOUDmijnaandelen?

Matthew Partridge schrijft op MoneyMorning dat de GOUDmijnaandelen de laatste jaren terecht afgestraft zijn. Maar onder druk van de aandeelhouders komt daar stilaan verandering in. Is het deze verandering dat de sector nu nodig heeft om eindelijk uit het dal te kruipen? Volgens Matthew Partridge is er licht aan het einde van de tunnel.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$