Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8134 artikelen gevonden. Artikel 4526 tot 4530
Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 28 mei 2013

Griekenland verhoogt voor de 4e maand op rij zijn GOUDreserves

Rusland, Griekenland, Turkije, Wit-Rusland, Kazachstan en Azerbeidzjan verhoogden vorige maand opnieuw hun GOUDreserves om zo hun deviezenreserves verder te diversifiëren. Het is opvallend dat Griekenland nu voor de vierde maand op rij zijn GOUDreserves weet te verhogen aldus SilverDoctors

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 28 mei 2013

Waarom je goed vast moet houden aan je GOUD!

Elke keer de prijs voor GOUD op de beurs naar boven of naar beneden gaat, wegen de beleggers de voor- en de nadelen tegen elkaar af. Het is de papieren GOUDprijs die voor kopzorgen zorgt. Het fysieke GOUD werkt zich ondertussen een weg van de zwakke handen naar de sterke handen. Sterke handen kopen bij de dips, zwakke handen verkopen in paniek.

Of de shake-out van vorige maand de laatste was, zal de toekomst moeten uitwijzen. Het heeft er wel voor gezorgd dat het proces versneld. Hoewel de fysieke kracht niet kan voorkomen dat de prijs eventueel nog lager kan, zijn er voldoende sterke handen die uitreiken naar het fysieke GOUD. Nu zou dus het slechtste moment zijn om je overtuiging over boord te gooien en over stag te gaan.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: dinsdag 28 mei 2013

College over economie, centrale banken en GOUD

Grant Williams van de nieuwsbrief "Things that make you go hmmm..." heeft een college van drie kwartier online gezet. Aan de hand van een groot aantal grafieken bespreekt hij de toestand van de wereldeconomie. Ook is er veel aandacht voor GOUD.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 28 mei 2013

Europa: de reddende engel voor GOUD en zilver?

Europa en de Verenigde Staten hebben een totaal andere aanpak gehanteerd om de financiële crisis te verteren. Europa ging op een zware vermageringskuur en de Verenigde Staten zette de geldpersen op volle toeren. Tot op heden lijkt het erop dat de aanpak van de Verenigde Staten de beste was. Maar de VS mag Europa vriendelijk bedanken, zonder de besparingen kon de VS het gaspedaal van de geldpers niet zo diep indrukken.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 28 mei 2013

Mike “Mish” Shedlock: Bull market GOUD is NIET voorbij

Credit Suisse zegt in een nota dat GOUD nog meer onderuit zal gaan aangezien het appetijt voor GOUD bij de grote investeerders op een 5-jaars dieptepunt staat. De fysieke vraag naar GOUD vertraagt waardoor de GOUDprijs zal terugvallen tot $ 1.100 binnen een jaar en onder de $ 1.000 binnen de 5 jaar. Maar  Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$