Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8112 artikelen gevonden. Artikel 4526 tot 4530
Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: vrijdag 24 mei 2013

"De dagen van GOUD zijn geteld"

GOUD is een volkomen nutteloos metaal dat in een tijdperk van lage inflatie geen enkel nut heeft. Centrale banken hebben het metaal door de jaren heen zeer geleidelijk verkocht, om een crash van de GOUDprijs te voorkomen. We lezen dit in een opiniestuk in de Financial Times uit 2004. De GOUDprijs was toen $400 per troy ounce.

Bron: dagelijksestandaard.nl
Geplaatst: donderdag 23 mei 2013

GOUD heeft goede dag

Bernankes uitspraken van gisteren waren zodanig vaag, dat handelaren aanvankelijk dachten dat hij zijn QE-programma zou voortzetten. Totdat ze de man lieten uitspreken, toen kwamen ze erachter dat hij het monetair verruimen gaat afbouwen. 

Dus knalde de GOUDprijs omlaag. Maar. We weten niet wanneer hij de duimschroeven gaat aandraaien. En dus gaat GOUD momenteel best weer lekker. See no evil, hear no evil. En iets met speculatie.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 23 mei 2013

Wakker worden met een GOUDprijs van $ 4.000? Het kan!

Bill Holter van Miles Franklin Ltd kan het altijd mooi formuleren, maar hij heeft het dikwijls bij het juiste eind. Is het mogelijk dat we gaan slapen met een GOUDprijs van $ 1.500 en terug wakker worden met een GOUDprijs van $ 4.000? Volgens hem is dit perfect mogelijk, en het proces is al in volle gang. Dit legt hij uit op 

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 23 mei 2013

Indische financiënminister smeekt landgenoten te stoppen met het kopen van GOUD

We leven in een vreemde wereld: de papieren GOUDmarkt moet de opgelopen klappen verteren terwijl de fysieke GOUDmarkt gekenmerkt wordt door een stormloop op alles wat in GOUD is gemaakt. Wie het onderscheid tussen papieren en fysieke markt niet kent zal er waarschijnlijk niets van begrijpen.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 23 mei 2013

6 redenen waarom GOUDmijnaandelen klaar staan voor een rally

We gaven daarstraks 6 redenen waarom de GOUDprijs nog 80 % kan dalen. Als dit niet het geval is en de GOUDprijs houdt stand, kan dit een stevige rally ontketenen bij de achtergebleven GOUDmijnaandelen. BullionStreet ziet 6 goede redenen voor GOUDmijnaandelen om hun achterstand goed te maken:Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$