Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8162 artikelen gevonden. Artikel 4526 tot 4530
Bron:
Geplaatst: donderdag 30 mei 2013

Indiers en Chinezen verwachten hogere GOUDprijs

“Chinezen en Indiërs verwachten stijging GOUDprijs”

De World Gold Council (WGC) deed onderzoek naar het sentiment onder Chinese en Indiase consumenten. Daaruit bleek dat een ruime meerderheid van 82% rekent op een stijging of stabilisering van de GOUDprijs in de komende vijf jaar. Uit de enquête bleek dat 45% van de ondervraagden het afgelopen half jaar GOUD heeft gekocht. Het onderzoek werd gehouden onder 1.001 willekeurig geselecteerde volwassenen.

Bron: Goudstandaard.com
Geplaatst: donderdag 30 mei 2013

Indiers en Chinezen verwachten hogere GOUDprijs

Consumenten in India en China verwachten de komende vijf jaar een stijging van de GOUDprijs. Van de duizend ondervraagden had 45% het afgelopen half jaar GOUD gekocht. India en China zijn samen goed voor ongeveer de helft van de wereldwijde GOUDmarkt.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: donderdag 30 mei 2013

Monetaire systeem wordt in stand gehouden

Mike Maloney is ervan overtuigd dat de GOUDprijs verder zal gaan stijgen. Het is volgens hem geen nattevingerwerk maar eerder een koele, haast wetenschappelijke berekening van wat komen gaat. Nooit eerder is de wereldeconomie qua monetaire, financiële en economische omstandigheden verzeild geraakt in wat we vandaag meemaken. Nooit eerder verkeerden eerst de burgers, toen de bedrijven, toen de steden en staten en zelfs ganse landen en werelddelen in een dergelijke staat van distress. Nooit eerder zagen we een dergelijke race naar de bodem van valuta. Vandaag de dag willen overheden internationaal, met alle macht en middelen een monetair systeem in stand houden dat eigenlijk uitgeput is, op zijn einde loopt, dat de moeite niet waard is om nog aan te houden. Maar: het is het enige dat zij kennen, en wat bekend is is bemind.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 30 mei 2013

Crash GOUDvoorraad COMEX in één grafiek

SilverDocters noemt de crash van de GOUDvoorraad van de COMEX episch. Op onderstaande grafiek is duidelijk te zien hoe de GOUDvoorraad op enkele maanden tijd bijna halveert. Op 6 maanden tijd daalde de GOUDvoorraad van bijna 12.000 ounces naar iets minder dan 8.000 ounces. Maar wat kan dit nu betekenen voor de GOUDmarkt?

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: donderdag 30 mei 2013

Texas wil belasting op GOUD en zilver schrappen?

In Texas behandelt men een wetsvoorstel om GOUD en zilver vrij te stellen van 'sales tax'. Deze belasting van 6,25% wordt geheven op de eerste $1.000 aan GOUD en zilver, zowel munten als baren. Door de belasting op GOUD te schrappen erkent men de status van GOUD als financiële spaarreserve.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$