Nieuws / Artikelen met het woord

goud

7982 artikelen gevonden. Artikel 4526 tot 4530
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 7 mei 2013

‘Japan is slechts een voorsmaakje van wat de rest van de wereld te wachten staat’

De Japanse centrale bank heeft goed om zich heen gekeken en daar 1 ding van onthouden: het printen van geld lijkt de oplossing van alle problemen waar we mee geconfronteerd worden. Ze zullen doorgaan met de geldpersen te laten draaien tot ze volledig met de muur staat.

Op de markten zijn links en rechts al alarmbelletjes beginnen te rinkelen, maar waarschijnlijk is al een point of no return bereikt. De Bank of Japan (BoJ) is namelijk vastbesloten om op de ingeslagen weg verder te gaan. Dat betekent concreet dat we het GOUD in de gaten op langere termijn moeten blijven houden.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 7 mei 2013

World Gold Council: Stierenmarkt GOUD nog steeds intact

Volgens de World Gold Council is de stierenmarkt voor GOUD nog steeds intact. Volgens de WGC kan de prijs van GOUD nu slechts een kant opgaan en dat is omhoog. Hoewel er nog steeds veel twijfel is rond GOUD en de voorkeur momenteel uitgaat naar aandelen, blijft de World Gold Council vasthouden aan zijn hogere verwachtingen voor het gele edelmetaal.

Bron:
Geplaatst: maandag 6 mei 2013

Barclays verwacht minimaal herstel GOUDprijs

Barclays verwacht herstel GOUDprijs naar $1.483 per troy ounce

Bron: Goudstandaard.com
Geplaatst: maandag 6 mei 2013

Barclays verwacht minimaal herstel GOUDprijs

Barclays verwacht voor 2013 een minimaal herstel van de GOUDprijs. Analisten van de Britse bank denken dat de prijs in het tweede kwartaal nog kan zakken tot $1.350 per troy ounce, maar dat de prijs later dit jaar naar $14.83 zal gaan. De bank is voorzichtig en wijst erop dat er nog steeds veel GOUD uit ETF's gaat.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 6 mei 2013

Morgan Stanley: Dit is het einde van het GOUD- en olietijdperk

Volgens Ruchir Sharma van Morgan Stanley, zijn de sterke jaren voor de grondstoffen, met GOUD en olie in het bijzonder, ten einde. Als voornaamste reden ziet hij de economische vertraging in China. De grondstofprijzen kenden een kleine rebound de laatste dagen, maar zitten al weken in een dalende trend. En daar zijn goede redenen voor aldus Ruchir Sharma opLive koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$