EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
33
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
32
kliks
16
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 4536 tot 4540 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: vrijdag 21 juni 2013

Licht herstel voor GOUD- en zilverprijs

De prijs van GOUD klom vrijdag na vier dagen van verlies op de beur van Singapore met 0,7% naar $1293 per troy ounce. In april zakte de GOUDprijs ook. De lage prijs leidde tot een opkoopgolf van GOUD, met name in Azië, waardoor de prijs weer steeg. Het is nog onduidelijk of de prijsdaling van de afgelopen dagen weer zal leiden tot een opkoopgolf.

Lees verder op fd.nl
Geplaatst op: vrijdag 21 juni 2013

Nieuwe ETF kan de prijs van platina de hoogte in sturen

De prijs voor platina ging samen met GOUD en zilver gisteren de dieperik in. Technisch gezien noteert de platinaprijs nu rond een belangrijk steunniveau. Het huidige niveau werd in het verleden al meermaals getest. Maar fundamenteel ziet de toekomst voor platina er alvast goed uit, problemen in Zuid-Afrika en een nieuwe ETF kunnen de prijs van platina terug omhoog duwen.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 21 juni 2013

Lange rijen bij juweliers in Thailand door lagere GOUDprijs

In Bangkok was het gisteren extreem druk bij juweliers. De lokale bevolking profiteerde van de grote daling van de GOUDprijs en kocht veel meer GOUDen sieraden dan normaal.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: vrijdag 21 juni 2013

Waar ligt de bodem?

Alles heeft een bodem. Al is het momenteel moeilijk te geloven, maar ook GOUD en zilver zullen ooit een bodem bereiken (hoewel dat sommige er precies van uitgaan dat de GOUD- en zilverprijs gemakkelijk naar $ 0 kan). Op Marktgevoel staat een mooi stuk geschreven over de capriolen van GOUD en zilver en ze maken een realistische berekening waar de bodem zou kunnen liggen.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 20 juni 2013

Dr. Doom koopt deze 3 zaken

Je moet ergens geld verdienen. Waar kan je nu het beste geld verdienen vraagt Yahoo Finance aan Marc Faber. Het is niet gemakkelijk om nu ergens geld te verdienen, maar als tegendraadse belegger zijn er altijd activa te vinden die niemand moet hebben.

Je moet ergens geld verdienen. Waar kan je nu het beste geld verdienen vraagt Yahoo Finance aan Marc Faber. Het is niet gemakkelijk om nu ergens geld te verdienen, maar als tegendraadse belegger zijn er altijd activa te vinden die niemand moet hebben.

De eerste is verrassend genoeg Amerikaanse obligaties. Ten tweede kijkt Faber naar de meest gehate grondstoffen van dit moment: GOUD en zilver. En tenzij de GOUDprijs volledig implodeert, zijn GOUDmijnaandelen momenteel spotgoedkoop. Ten slotte ziet hij dat de valuta in de groeilanden enorm zwak zijn door de valutaoorlog. Je kunt daar geld mee verdienen door deze valuta te shorten.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs