Nieuws / Artikelen met het woord

goud

7987 artikelen gevonden. Artikel 4541 tot 4545
Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: zondag 5 mei 2013

GOUD en zilver report (Week 18)

Het wekelijkse overzicht van de GOUD- en zilverprijzen. De afgelopen week bleven de prijzen netto vrijwel onveranderd, ondanks slechte banencijfers van loonstrookjesverwerker ADP en een voortzetting van het soepele monetaire beleid van de Fed en de ECB. Ondertussen neemt de inflatie af. Is dat een verklaring voor het matige rendement van GOUD van de laatste tijd?

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 3 mei 2013

Jim Rickards: GOUD naar $ 4.000 bij deflatie

Centrale bankiers zijn als de dood voor deflatie. Ze zullen er dan ook alles aan doen om deflatie te vermijden. De laatste jaren heeft de Federal Reserve dan ook alles uit de kast gehaald om deflatie te bestrijden: 0 %-rente, quantitative easing, ... Momenteel zit het inflatieniveau weer in dalende lijn en wordt de vrees voor deflatie weer groter. Hoe dan ook, inflatie is goed voor GOUD, maar deflatie is ook goed voor GOUD.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 3 mei 2013

Beleggen in ondergewaardeerde sectoren? Dit is dé positie die je moet hebben!

Als tegendraadse belegger ben je altijd op zoek naar ondergewaardeerde sectoren. Buiten de GOUD- en zilvermijnen zijn er nog enkele sectoren die door de markten gemeden worden als de pest. Energie- en materiaalaandelen zijn zowaar nog meer ondergewaardeerd dan de GOUD- en zilvermijnen. Een belegging in deze sectoren kan zijn vruchten afwerpen de komende jaren.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 3 mei 2013

Chinese huisvrouw koopt 300 ton GOUD

De Chinese GOUDhonger begon midden vorige maand nadat de prijzen door de vloer zakten. De fors lagere prijzen lokte veel Chinezen naar de shops en juweliers om GOUD te kopen. De GOUDprijs in Yuan daalde van 313 yuan per ounce naar 298,5 yuan per ounce, het laagste niveau in 2 jaar. Dit zette de Chinese huisvrouw aan tot massale interesse in GOUD aldus 

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: vrijdag 3 mei 2013

GOUD in relatie tot de wereldeconomie

Er wordt zo enorm veel geschreven over de koers van de GOUDprijs, dat het bijna niet meer te bepalen is wat nu waar is en wat niet. Feit blijft dat er veel speelt op dit vlak en dat de gevolgen enorm kunnen zijn. Het blijft een interessant gegeven, het fenomeen GOUD in relatie tot de wereldeconomie en de diverse valuta`s.

Is GOUD een vraag- en aanbod principe?Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$