Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8029 artikelen gevonden. Artikel 456 tot 460
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 6 september 2016

Waarom staat de GOUDprijs nog niet op $2.000?

De Australische bank Macquarie denkt dat de GOUDprijs eerder op $2.000 moet staan dan de $1.330 vandaag. Dat is maar liefst 50% hoger. Ze zien 3 goede redenen waarom dat nog niet het geval is.

Bron: Marketupdate
Geplaatst: dinsdag 6 september 2016

ABN Amro stelt verwachting GOUDprijs bij

De GOUDprijs zal de rest van dit jaar op het huidige niveau stabiliseren en pas volgend jaar weer verder stijgen, zo verwacht analist Georgette Boele van de ABN Amro. Ze verwacht dit jaar een renteverhoging door de Federal Reserve. Volgend jaar zal de GOUDprijs volgens Boele verder stijgen tot $1.450 per troy ounce.

Bron: Marketupdate
Geplaatst: dinsdag 6 september 2016

Bank of England leent GOUD uit aan ETF

De Bank of England heeft in het eerste kwartaal van dit jaar GOUD uitgeleend aan GLD, het grootste GOUD-ETF ter wereld. Dit is opmerkelijk, omdat het nog nooit eerder is voorgekomen dat de centrale bank moest bijspringen om het fonds van GOUD te voorzien. Is dit een teken van schaarste in de fysieke GOUDmarkt?

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 5 september 2016

Dit signaal duidt op een grote gebeurtenis op de GOUDmarkt

Onlangs deed Mike Maloney een update van de GOUDmarkt op zijn YouTube vlog waarin hij de ontwikkeling van de GOUDprijs afzette tegen de aandelenmarkt.

Bron: Finanzen.nl
Geplaatst: maandag 5 september 2016

Als de geschiedenis zich herhaalt, gaat de GOUDprijs met duizenden dollars stijgen

De grafiek waar iedere GOUDhandelaar het nu over heeft, schetst een perspectief voor een flinke stijging van de GOUDprijs.

Natuurlijk, in het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. Maar GOUDhandelaren worden begrijpelijk enthousiast over een interessante grafiek van onderzoeksbureau Casey Research waarin de huidige GOUDrally wordt afgezet tegen die uit het verleden.

[...]Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$