Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8162 artikelen gevonden. Artikel 4556 tot 4560
Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: dinsdag 28 mei 2013

College over economie, centrale banken en GOUD

Grant Williams van de nieuwsbrief "Things that make you go hmmm..." heeft een college van drie kwartier online gezet. Aan de hand van een groot aantal grafieken bespreekt hij de toestand van de wereldeconomie. Ook is er veel aandacht voor GOUD.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 28 mei 2013

Europa: de reddende engel voor GOUD en zilver?

Europa en de Verenigde Staten hebben een totaal andere aanpak gehanteerd om de financiële crisis te verteren. Europa ging op een zware vermageringskuur en de Verenigde Staten zette de geldpersen op volle toeren. Tot op heden lijkt het erop dat de aanpak van de Verenigde Staten de beste was. Maar de VS mag Europa vriendelijk bedanken, zonder de besparingen kon de VS het gaspedaal van de geldpers niet zo diep indrukken.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 28 mei 2013

Mike “Mish” Shedlock: Bull market GOUD is NIET voorbij

Credit Suisse zegt in een nota dat GOUD nog meer onderuit zal gaan aangezien het appetijt voor GOUD bij de grote investeerders op een 5-jaars dieptepunt staat. De fysieke vraag naar GOUD vertraagt waardoor de GOUDprijs zal terugvallen tot $ 1.100 binnen een jaar en onder de $ 1.000 binnen de 5 jaar. Maar  

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 27 mei 2013

Rick Rule: Dit is hét moment om fortuinen te verdienen

Rick Rule, zakenpartner van Eric Sprott en CEO van Sprott USA, ziet het moment daar om fortuinen te verdienen in de GOUD- en zilvermijnsector. In beleggen ben je tegendraads of je wordt een slachtoffer van het systeem. Door in te gaan tegen wijdverbreide ideeën kan je veel geld verdienen als de storm is gaan liggen.

Ben Bernanke lijkt erin geslaagd te zijn om beleggers te overtuigen dat cash en liquiditeiten gelijk staan aan solvabiliteit. Dit is zo'n wijdverbreid idee waar je tegen moet vechten. Hij verwijst daarvoor naar de 

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 27 mei 2013

Dit is waarom de centrale banken zullen verliezen…

In het artikel "De echte waarde van GOUD ligt momenteel op $ 10.783/oz" kwam al aan bod dat er maar een mogelijke exit-strategie bestaat voor de centrale banken, namelijk via de opwaardering van de GOUDprijs. Uit hetzelfde artikel van GoldMoney komt ook de conclusie waarom de centrale banken gedoemd zijn om hun strijd te verliezen.

[...]Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$