EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
27
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
25
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 4556 tot 4560 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: woensdag 19 juni 2013

Federal Reserve wil niet afkicken

Het langverwachte verdikt van de Federal Reserve is een non-event geworden. De beslissing van de Fed heeft alleen voor een jo-jo gezorgd op de GOUDprijs. We vatten het besluit eventjes samen:

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 19 juni 2013

Grote vraag naar GOUD, ondanks lagere prijzen

GOUD is niet echt geliefd door overheden, zeker niet na de recente daling van de GOUDprijs. Bij de burgers is het momenteel echter heel anders gesteld, voor hen kan het fysieke GOUD haast niet worden aangesleept. Er is een grote vraag naar GOUD, ondanks de lagere prijzen....

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: woensdag 19 juni 2013

Het enige dat de GOUDrush kan tegenhouden is een (fors) hogere GOUDprijs

De COMEX is verantwoordelijk voor het grootste deel van de papieren GOUDhandel in de wereld. Het is echter opvallend dat minder dan 1 procent fysieke levering vraagt. Maandelijks wordt er slechts 20 ton GOUD fysiek verhandeld op de COMEX. Dit staat in schril contrast met de GOUDbeurzen in het Oosten.

Andere grote GOUDbeurzen zijn de TOCOM Exchange in Tokio en de Shanghai Gold Exchange (SGE/SHGE). Op de SGE wordt 45 % van het verhandelde volume omgezet in een fysieke levering van het GOUD. De COMEX probeert de handelaars zoveel mogelijk fysieke levering te ontmoedigen terwijl ze dit in Japan en China juist aanmoedigen.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 19 juni 2013

Ron Paul: “Stijging GOUDprijs is onbegrensd”

Ron Paul werd op CNBC gevraagd naar de belabberde prijsactie bij GOUD, ondanks alle rumoer in de financiële markten en de aanhoudende monetaire accommodatie.

Ron Paul werd op CNBC gevraagd naar de belabberde prijsactie bij GOUD, ondanks alle rumoer in de financiële markten en de aanhoudende monetaire accommodatie.

Voor Ron Paul is er weinig aan de hand. GOUD zit al ruim 12 jaar in een bull market. Een jaartje van tegenvallende resultaten verandert hier weinig aan.

Meer nog, voor Ron Paul kan de prijs van GOUD tot in het oneindige blijven stijgen, zolang we met het huidige dollarsysteem zitten.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 18 juni 2013

In Vietnam betalen ze met plezier $ 217 boven spot voor GOUD

De vraag naar fysiek GOUD is niet alleen in China en India overweldigend. De centrale bank van Vietnam verkocht vorige week 25.700 GOUDen munten op een veiling om de bevolking tevreden te stellen. Het hoopt hiermee de premie op de GOUDprijs naar beneden te krijgen, maar slaagt daar vooralsnog niet in zegt SilverDoctors...

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs