Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8112 artikelen gevonden. Artikel 4571 tot 4575
Bron: goudbelegger.com
Geplaatst: zaterdag 18 mei 2013

Veilig kluisGOUD kopen

Goldrepublic is een Nederlands bedrijf dat gestart is in 2010. Het biedt een online platform voor mensen die willen investeren in GOUD, zilver en platina. Via dat online handelsplatform kunnen eenvoudig edelmetalen worden gekocht en weer verkocht. Let wel, het gaat hier om werkelijk fysiek aanwezig edelmetaal.

Het verschil met de meeste andere online edelmetaalhandelaren is dat Goldrepublic het edelmetaal in principe niet uitlevert aan de klant, behalve als de klant daar expliciet om vraagt. Bij Goldrepublic bieden ze de service om het GOUD, zilver of platina verzekerd te bewaren in professionele onafhankelijke kluizen. De klant kan zelfs de kluis locatiekiezen. Er kan worden gekozen tussen Amsterdam, Frankfurt en Zürich. De opslag wordt overgelaten aan professionele partijen. Voor Amsterdam is dat G4S en voor Frankfurt en Zürich, VIAMAT. Beide zijn gerespecteerde bedrijven, gespecialiseerd in waardetransport en opslag van edelmetaal en het opgeslagen GOUD, zilver en platina is altijd 100% verzekerd. Dit is dan ook één van de grote voordelen van deze manier van edelmetaal kopen. Het neemt de zorg rond veiligheid, opslag, transport en verzekering weg.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 17 mei 2013

Er zijn nog steeds 4 goede redenen om GOUD te kopen

De val van de GOUDprijs lijkt (voorlopig) weer even gestopt. Dat de GOUDprijs het niet onder de markt heeft is een open deur intrappen. Maar los van de prijs voor GOUD, vindt Yahoo Finance nog steeds 4 goede redenen waarom iedereen GOUD zou moeten bezitten. 

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 17 mei 2013

Kan olie de reddende engel worden voor GOUD?

De olieprijs staat voor belangrijke weken. Momenteel staat (Light) Crude Oil rond de $ 94. Dit is dicht tegen een lange termijn weerstand van iets boven de $ 96. Als (Light) Crude Oil deze weerstand opwaarts kan doorbreken, kan het in zijn zog nog andere grondstoffen mee trekken. Deze weerstand werd al meermaals bereikt, maar kon nog niet overtuigend doorbroken worden.

Jim Rogers zei recent over GOUD dat de huidige correctie moest gebeuren. GOUD stijgt al twaalf jaar op rij, dit is vrij uitzonderlijk voor een grondstof. In die 12 jaar had GOUD ook nog maar een keer een correctie van meer dan 30 % ondergaan, dit is ook vrij uitzonderlijk. De meeste grondstoffen corrigeren meer dan 30 % op de 2 à 3 jaar.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 17 mei 2013

3 Angstaanjagende grafieken

Bespoke Invest publiceert de grafieken van de 3 hardst getroffen grondstoffen van de laatste jaren, GOUD, zilver en olie. Het zijn stuk voor stuk angstaanjagende grafieken voor diegene die belegd hebben in deze sectoren. 

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: vrijdag 17 mei 2013

Wat als de economische depressie uitblijft?

De recente daling van de GOUD- en zilverprijzen en controverses rond een aantal figuren in de ‘liberty movement’ heeft bij een enkeling een moment van bezinning teweeg gebracht. Heeft alle angst- en pessimisme-porno wel zin? En kloppen bepaalde aannames wel? Er wordt immers al jaren geroepen dat een complete ineenstorting van ons financieel-economisch systeem nog slechts een kwestie van tijd is. Maar laten wij eerlijk zijn, de pleuris is nog niet uitgebroken, ondanks de hoge werkloosheid, oplopende tekorten en immense geldcreatie. De bussen rijden op tijd, supermarkten zijn bevoorraad en de euro en dollar zijn nog steeds wettige betaalmiddelen.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$