Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8134 artikelen gevonden. Artikel 4576 tot 4580
Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 21 mei 2013

Yamada heeft geen hoop meer voor GOUD en zilver

Louise Yamada, hoofd van  LY Technical Research Advisors, heeft nog weinig hoop voor GOUD en zilver de komende jaren. Deze edelmetalen moeten helemaal bij nul herbeginnen zegt hij, vergelijk het met een stalen bal die een huis verwoest. Daarna moet er puin geruimd worden en dan kan men beginnen met de heropbouw.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 21 mei 2013

Jim Rogers: grondstoffen bull gaat verder

Met een zilverprijs op het laagste niveau sinds september 2010 en een GOUDprijs bijna 20 % lager dan een jaar geleden, zijn er veel analisten die roepen dat de langdurige grondstoffenhausse voorbij is. Maar Jim Rogers denkt daar anders over, volgens hem zijn er geen fundamentele wijzigingen die duiden op het einde van de stierenmarkt in grondstoffen, aldus

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 21 mei 2013

Komende Japanse crisis zal GOUDprijs door het plafond jagen

Wie durft er nog zijn nek uit te steken voor het GOUD? Peter Schiff van Euro Pacific Capital neemt de handschoen op voor het GOUD, hij blijft heilig geloven in de edelmetalen. Schiff is al geruime tijd bullish voor GOUD en zilver maar heeft nu een nieuw argument gevonden om die stelling te staven.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: dinsdag 21 mei 2013

Zuid-Afrika smelt $1,1 miljard aan Amerikaans GOUD

De Rand Refinery gaat voor $1,1 miljard aan ruw GOUD afkomstig uit de VS zuiveren. Het GOUD wordt waarschijnlijk omgesmolten naar kleinere GOUDbaren en plaatjes die benodigd zijn voor de productie van GOUDen munten. De Rand Refinery is toevallig de enige leverancier van GOUD voor de productie van Krugerrand munten.

Bron: iex.nl
Geplaatst: dinsdag 21 mei 2013

iPad Gold

GOUDbeleggers vinden het begrijpelijkerwijs minder, maar het heeft zo zijn voordelen, die dalende GOUDprijs. Zo kost het wat minder om er leuke dingen mee te doen. Er een iPad-hoesje van maken bijvoorbeeld.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$