EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 4576 tot 4580 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: vrijdag 7 juni 2013

Barclays: ‘GOUD is een vorm van religie’

Er zijn al boeken volgeschreven over de zware corrigerende beweging in de GOUDprijs, hoewel het nog maar een maand is geleden dat die beweging plaatsvond. Barclays Capital heeft een logische verklaring voor de prijsval die het GOUD in de loop van april moest ondergaan.

Er zijn al boeken volgeschreven over de zware corrigerende beweging in de GOUDprijs, hoewel het nog maar een maand is geleden dat die beweging plaatsvond. Barclays Capital heeft een logische verklaring voor de prijsval die het GOUD in de loop van april moest ondergaan.

Die verklaring bestaat uit 3 primaire factoren namelijk de tot de verbeelding sprekende prestaties van de beurzen, de afgenomen inflatieverwachtingen en de sterke U.S. Dollar. Die dure Dollar maakte GOUDaankopen duurder, zeker voor niet-Amerikanen.

Gold ETF’s springen op de wagen

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 7 juni 2013

Hoeveel GOUD heeft Amerika nu precies?

We weten niet hoeveel GOUD er nog in de kluizen ligt, bij wat officieel nog de grootste GOUDbezitter ter wereld is, de Verenigde Staten… De tekens aan de wand:

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: vrijdag 7 juni 2013

Wellicht is er helemaal geen GOUD meer

Of wellicht veel minder dan dat we denken, bij wat officieel nog de grootste GOUDbezitter ter wereld is, de Verenigde Staten…  De tekens aan de wand: Duitsland dat zeven jaar (!) moet wachten op een klein deel fysiek GOUD dat in bewaring was gegeven bij de VS. De Canadese edelmetaalexpert Eric Sprott die zeer overtuigend aantoonde dat van de 8133 ton die Amerika officieel nog zou bezitten, 4500 ton reeds lang op de markt werd gebracht. Een zogenaamde klokkenluider bij de World Bank die ontslagen werd omdat het volgende nieuws naar buiten kwam; ex-Senior Counsel Karen Hudes met 20 jaar dienst verklaart dat er géén GOUD meer in het befaamde Fort Knox aanwezig is!

Lees verder op Goudvergelijken.nl
Geplaatst op: vrijdag 7 juni 2013

Ghana pakt illegale GOUDmijnen van Chinezen hard aan

Ghana wil strenger optreden tegen de illegale GOUDmijnactiviteiten van Chinezen. Sommigen werken zonder vergunning en veroorzaken door het gebruik van groot materieel meer milieuschade. Doordat sommige mijnen zonder vergunning werken loopt de Ghanese overheid belastinginkomsten mis.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: vrijdag 7 juni 2013

Verliezen de centrale banken de controle?

Tot en met de maand april leek alles koek en ei voor de centrale banken. De aandelenmarkten konden alleen maar stijgen, zeker in Japan en de Verenigde Staten, de huizenprijzen trokken terug aan,... iedereen was positief. Als kers op de taart ging de GOUDprijs nog onderuit ook. Maar in de maand mei heeft alles een grote bocht gemaakt. Verliezen de centrale banken hun controle op de markten?

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs