EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
27
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
25
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 4586 tot 4590 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: woensdag 12 juni 2013

GOUD zal het beter doen in Yen, AUD en euro

Bij gebrek aan een Chinese markt en de daarbij horende dalende vraag naar fysiek GOUD heeft het voorlopig edelmetaal weinig parten gespeeld deze week. De GOUDprijs kon niet overtuigen, maar evenmin maken de aandelenmarkten een goede beurt.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 12 juni 2013

GOUDvoorraad JP Morgan daalt nog eens 61 %

De “Eligible” GOUDvoorraad van de JP Morgan bij de COMEX is overnacht nog eens met 61 procent gedaald. De voorraden van de zogenaamde bullion banks worden geregistreerd in de sectie 'Eligible' bij de COMEX, het zijn de GOUDvoorraden van JP Morgan zelf of van de klanten van JP Morgan. De voorraad bij de COMEX daalt in een verschroeiend tempo, aldus SilverDoctors...

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 12 juni 2013

Indiërs zijn gedoemd om nog meer GOUD te kopen

Wie gelooft in het GOUD kijkt hoopvol richting India om een herstel van de GOUDprijs tegemoet te zijn. Niet zonder reden overigens, want de bevolking van dat land heeft een heel speciale relatie met edelmetalen. Op de 1ste plaats koopt ze GOUD voor speciale gelegenheden.

Wie gelooft in het GOUD kijkt hoopvol richting India om een herstel van de GOUDprijs tegemoet te zijn. Niet zonder reden overigens, want de bevolking van dat land heeft een heel speciale relatie met edelmetalen. Op de 1ste plaats koopt ze GOUD voor speciale gelegenheden.

Met name bij huwelijken en bij grote feesten is GOUD in de vorm van juwelen een dankbaar cadeau. Traditioneel vindt er enige beweging plaats in de GOUDprijs wanneer tegen het einde van het kalenderjaar de periode van de grote feesten in India aanbreekt.

Inflatie hedge

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 11 juni 2013

Canadese en Amerikaanse munthuizen verkochten in mei minder GOUD en zilver

Beleggers kochten in mei wat minder GOUD dan in april, zo blijkt uit de verkoopcijfers van de US Mint en de Australische Perth Mint. Beide munthuizen hebben het in april heel erg druk gehad, omdat koopjesjagers allemaal tegelijk GOUD en zilver kochten na de grote prijsdaling. In mei werd er wederom veel GOUD en zilver verkocht aan beleggers, maar de aantallen zijn wat minder extreem.

In mei verkocht de Perth Mint in totaal 86.983,54 troy ounce aan GOUDbaren en GOUDen munten, vergeleken met een totaal volume van 111.505,06 troy ounce in de maand april. Ook werd er wat minder zilver verkocht, want het totaal aan zilverbaren en zilveren munten kwam de afgelopen maand uit op 587.454,82 troy ounce. Dat is meer dan in februari en maart, maar minder dan het recordvolume van 1,1 miljoen troy ounce in de aprilmaand.

Lees verder op
Geplaatst op: dinsdag 11 juni 2013

Hogere prijs voor platina en palladium door sterke fundamenten

De verkoop van Amerikaanse auto's steeg in mei met 9 % tot iets meer dan 15 miljoen. Dit heeft de prijs voor platina en palladium omhoog gestuurd. Een aantrekkende automarkt is belangrijk voor de twee edelmetalen omdat deze voornamelijk in de auto-industrie gebruikt wordt in de katalysatoren. Platina en palladium doen het hierdoor beter dan hun broertjes GOUD en zilver.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs