Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8125 artikelen gevonden. Artikel 4591 tot 4595
Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 17 mei 2013

James Turk: GOUD en Bitcoin zijn de valuta van de toekomst

ziet veel gelijkenissen tussen GOUD en Bitcoin. Hij ziet beide als de ultieme betaalsystemen in de toekomst. Bitcoin is geen digitaal geld, maar een crypto-currency, een technologische revolutie in het valutalandschap. Het grote verschil is dat Bitcoin nog maar in zijn kinderschoenen staat terwijl GOUD al eeuwen zijn waarde heeft bewezen.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 17 mei 2013

COMEX default: de vraag is niet hoe, maar wanneer?

Bill Holter van Miles Franklin Ltd is er zeker van de de COMEX zal defaulten.

De run on gold zal hier voor zorgen. De vraag is niet meer hoe de COMEX zal defaulten, maar wanneer. Het GOUD verhuist van de zwakke handen (papier) naar de sterke handen (fysiek). De sterke handen controleren momenteel de markt.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 17 mei 2013

De ‘run on gold’ is nog maar net begonnen

De laatste 4 weken is er een ongeziene vraag naar fysiek GOUD over de wereld geraasd. De twee grootste GOUDlanden ter wereld, China en India, waren samen al goed genoeg voor een vraag van 400 ton. Dit is dubbel zoveel als de wereldwijde productie over dezelfde periode. En dan is er nog de vraag in de andere landen in de wereld.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 17 mei 2013

Peter Schiff: ‘GOUD gaat hoger door Japanse crisis’

Peter Schiff liet er geen misverstand over bestaan op CNBC: Japan is een doodlopende straat ingeslagen met haar monetair beleid. De Japanse crisis is nog maar net begonnen, want een potentiële hyperinflatoire nachtmerrie loert om de hoek.

Bron:
Geplaatst: vrijdag 17 mei 2013

Beleggers stappen uit GOUD-ETF's en kopen meer fysiek GOUD

WGC: Beleggers stappen uit GOUD-ETF's en kopen fysiek GOUD

De World Gold Council (WGC) heeft vandaag haar kwartaalbericht over de wereldwijde GOUDmarkt naar buiten gebracht. In dit rapport licht de WGC de laatste ontwikkelingen in de fysieke GOUDmarkt toe. Zo blijkt dat de vraag naar GOUDen juwelen in het eerste kwartaal van dit jaar ruim 10% hoger lag dan in het vierde kwartaal van vorig jaar en dat centrale banken voor het negende kwartaal op rij GOUD gekocht hebben. Een andere opvallende ontwikkeling is de daling van het aanbod van sloopGOUD. Het afgelopen kwartaal was het vierde kwartaal op rij waarin er minder 'oud GOUD' werd aangeboden. Volgens de WGC hangt dat meer samen met het opdrogen van aanbod dan met de ontwikkeling van de GOUDprijs.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$