Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8162 artikelen gevonden. Artikel 4591 tot 4595
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 22 mei 2013

Eerste stijging van de vraag naar juwelen in U.S. in 7 jaar!

Jason Toussaint, chief executive officer van World Gold Trust Services (een dochter van de World Gold Council), gaf een uitgebreide commentaar bij de verkoopcijfers van GOUD in de 1ste 3 maanden van dit jaar. Daarbij enkele opvallende vaststellingen.

Zo was er de 1ste stijging van de vraag naar juwelen in de U.S. in 7 jaar. Volgens de Gold Demand Trends van de World Gold Council was deze trend ook wereldwijd merkbaar: de totale vraag naar juwelen steeg vergeleken met vorig jaar in q1 met een stevige 12 percent.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 22 mei 2013

Dr. Paul Craig Roberts: GOUD zit niet in een berenmarkt

Een dalende GOUDprijs beschermt de waarde van de dollar, deze moet hoog genoeg blijven zodat de Federal Reserve geld kan blijven printen aan een tempo van ongeveer $ 1 biljoen per jaar. De daling van de GOUDprijs moet er ook voor zorgen dat het GOUD verhuisd van de zwakke handen naar de elite. GOUD concentreert zich in steeds minder handen, en het zijn die handen die het hardste roepen om GOUD zo snel mogelijk te dumpen, dat zegt Dr. Paul Craig Roberts.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: woensdag 22 mei 2013

"De bodem is nu echt bereikt!?"

Beleggers blijven veel fysiek GOUD en zilver kopen, ondanks het feit dat de prijzen blijven dalen. Velen denken dat de bodem nu wel een keer bereikt is, maar voorbeelden van de aandelen- en obligatiemarkt wijzen uit dat de bodem pas gevormd wordt als het sentiment in de markt op een dieptepunt staat. Daar is niet bepaald sprake van als we de weblogs en sites over GOUD en zilver lezen..

Bron: express.be
Geplaatst: woensdag 22 mei 2013

Wat heeft de GOUDprijs gemeen met de koers van Apple en Facebook?

“Niets polariseert een discussie over beleggen meer dan GOUD,” schrijft Mohamed El-Erian, CEO van de beleggingsfirma PIMCO, in de Financial Times. Volgens hem voorspellen de recente GOUDprijsschommelingen weinig goeds voor het algemene economisch model van de Westerse mogendheden.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: woensdag 22 mei 2013

"GOUD nog steeds relevant als verzekering"

Volgens vermogensbeheerder Steven Land van Franklin Templeton biedt GOUD nog steeds bescherming in een gediversifieerde beleggingsportefeuille. Nu het economisch beter lijkt te gaan en men de voorkeur geeft aan aandelen is de verzekering in de vorm van GOUD aantrekkelijk geprijsd.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$