EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 4596 tot 4600 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: donderdag 6 juni 2013

US Mint draait op volle toeren, vraag naar GOUDmunten blijft uitzonderlijk hoog

Bijna twee maanden na de sterke sell-off in de GOUDprijs blijft de vraag naar GOUDen munten in de Verenigde Staten uitzonderlijk hoog. Vorig jaar verkocht de U.S. Mint 35 miljoen munten, dit jaar is ze op weg naar een verkoop van 45 miljoen munten. De monetaire onzekerheid heeft er zelfs voor gezorgd dat er terug vraag is naar platina munten, aldus Reuters...

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 6 juni 2013

US Mint verkoopt nog steeds ongekend veel GOUD en zilver

Richard Peterson van de US Mint zei in een interview met Reuters dat de vraag naar GOUDen en zilveren munten nog steeds ongekend groot is. Het munthuis heeft de productie opgevoerd en maakt overuren om de markt te bedienen. De prijsdaling van GOUD heeft de vraag naar het metaal explosief doen stijgen. Vanaf volgend jaar wil de US Mint ook weer platina munten gaan aanbieden.

Lees verder op Goudstandaard.com
Geplaatst op: donderdag 6 juni 2013

Als Jim Grant moet kiezen tussen GOUD of staatsobligaties, dan…

In de ganse discussie tussen voor- en tegenstanders van het GOUD gaat dikwijls verloren waar het oorspronkelijk allemaal om ging: de Fed heeft olv van Ben Bernanke de geldkranen wijdopen gezet, met als gevolg dat de markten met vers gedrukt geld worden overspoeld.

In de ganse discussie tussen voor- en tegenstanders van het GOUD gaat dikwijls verloren waar het oorspronkelijk allemaal om ging: de Fed heeft olv van Ben Bernanke de geldkranen wijdopen gezet, met als gevolg dat de markten met vers gedrukt geld worden overspoeld.

James “Jim” Grant, stichter en uitgever van de Grant’s Interest Rate Observer stelde zijn lezers de vraag van 100 miljoen: Waar gaat de voorkeur naar uit: GOUD of Amerikaanse staatsobligaties? Voor Grant ligt het antwoord op die vraag voor de hand, hij hoeft er zelfs niet eens over na te denken.

GOUD is belangrijk

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 5 juni 2013

Wacht niet te lang: waarom je nu GOUD moet kopen

De GOUDprijs blijft worstelen met de $ 1.400, gaat het van daar uit terug omhoog of gaan we terug omlaag. Dit is voor vele GOUDbeleggers de vraag van het moment. Op basis van onderstaande grafiek zou dit een mooi instapmoment zijn. Als je weet dat de zomermaanden traditioneel sterke maanden zijn voor de GOUDprijs, kan je best niet te lang meer wachten.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 5 juni 2013

3 belangrijke lessen die iedere belegger kan leren van GOUDkevers

GOUDbeleggers zijn meestal uit een ander hout gesneden dan de gewone belegger. Seeking Alpha heeft het dan wel over de lange termijn belegger in GOUD, niet over de trader die zo snel mogelijk in en uit GOUD probeert te stappen. GOUDbeleggers hebben meestal een ijzeren wil en een sterke discipline. Hoewel beleggen in GOUD niet succesvol was de laatste jaren, zijn er verschillende lessen die een belegger kan trekken uit de vastberadenheid van de GOUDbeleggers.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs