Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8134 artikelen gevonden. Artikel 461 tot 465
Bron: Hollandgold
Geplaatst: woensdag 2 november 2016

Dubai gaat GOUD in yuan verhandelen

De Dubai Gold and Commodities Exchange wordt de eerste GOUDbeurs buiten China waar GOUD voortaan ook in yuan verhandeld kan worden, zo schrijft de China Daily. Afgelopen vrijdag ondertekenden de GOUDbeurs van de Dubai en de Shanghai Gold Exchange (SGE) in Shanghai een overeenkomst over het aanbieden van nieuwe GOUDcontracten in de Chinese munt.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 31 oktober 2016

Waarom GOUD geen goede investering is

Algemeen zien de meeste analisten op Wall Street GOUD niet als een goede investering. ‘GOUD is een barbaars relikwie’ zegt men dikwijls. Zelfs Warren Buffett heeft het niet voor het gele edelmetaal omdat het niets opbrengt. Het biedt geen rente en verliest daardoor veel waarde als financieel instrument.

GOUD betaalt geen rente en zonder rente kan je geen gebruik maken van de kracht van samengestelde interest. Samengestelde interest werd door Albert Einstein gedoopt tot het 8e Wereldwonder. Warren Buffett werd er eigenhandig multimiljardair mee. Aangezien GOUD dit niet heeft, is het geen goede investering – aldus de Wall Street gemeenschap.

Bron: The Bullion House
Geplaatst: zaterdag 29 oktober 2016

Analisten zien GOUDprijs stijgen naar $1331

De gemiddelde verwachting voor de GOUDprijs onder 35 analisten ligt voor het komend jaar op.......

Bron: Marketupdate
Geplaatst: vrijdag 28 oktober 2016

Column: Geeft DNB een koopsignaal voor GOUD?

Angstige particulieren hoeven geen GOUD te kopen, aldus Aerdt Houben van De Nederlandsche Bank. In het interview met het FD zei hij dat particulieren geen GOUD hoeven te kopen, omdat de centrale bank dat al voor ons geregeld heeft. "Gaat u maar rustig slapen", zo lijkt de boodschap te luiden. Als de centrale bank zegt dat ‘angstige particulieren’ geen GOUD hoeven te kopen, dan is dat voor mij een ongekend koopsignaal...

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 28 oktober 2016

Nederlandse centrale bank: koop GEEN GOUD!

GOUD en centrale banken, het is een haat-liefde relatie. Langs de ene kant kunnen ze niet zonder, langs de andere zouden ze het liefst dit “barbaarse reliek” in de vuilbak kieperen. Hun communicatie over het onderwerp wordt gekenmerkt door dezelfde tegenstrijdigheden.

Vandaag was het de beurt aan Aerdt Houben om te blunderen. Hij is divisiedirecteur financiële markten bij de Nederlandse centrale bank. De man deed enkele opmerkelijke uitspraken en vertelde zelfs botweg leugens.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$