Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8165 artikelen gevonden. Artikel 461 tot 465
Bron: Goudstandaard
Geplaatst: woensdag 16 november 2016

Productie GOUDmijnen heeft piek bereikt

De productie van GOUDmijnen wereldwijd kan de komende tien jaar met ongeveer een derde dalen. Die conclusie trekt Bloomberg op basis van berekeningen en voorspellingen van Randgold Resources en BMO Capital Markets. Zo werden er in 2014 wereldwijd slechts drie grote nieuwe GOUDreserves ontdekt, tegenover een piek van 37 grote ontdekkingen in 1987.

Bron: Edelmetaal-info.nl
Geplaatst: dinsdag 15 november 2016

De GOUDprijs daalt. Wat nu?

Afgelopen vrijdag vertelde ik u in dit artikel dat we als gevolg van Trump’s verkiezingsoverwinning woelige tijden tegemoet gaan.

Dat gold afgelopen week zeker voor de GOUDprijs!

Die knalde donderdag en vrijdag omlaag. Terwijl iedereen met verstand van zaken er voor de verkiezingen van overtuigd was dat GOUD juist omhoog zou schieten bij een Trump-overwinning.

Bron: Edelmetaal-info.nl
Geplaatst: dinsdag 15 november 2016

Vraag over GOUD

Lezersvraag in Beursbox:

“Ik had gelezen dat als, of misschien beter gezegd wanneer, contant geld afgeschaft word de banken voor consumenten ineens negatieve rente zullen gaan rekenen en men zijn vermogen in GOUD om moet zetten. Maar dan vraag ik me af, als de machtige bankiers tot bovenstaande rotstreek in staat zijn. kunnen ze dan niet simpelweg de koop en vooral de verkoop van edelmetalen gaan verbieden door niet door de bank gecertificeerde bedrijven en consumenten?”

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 14 november 2016

Waar ligt de bodem van deze GOUDcrash?

De onrust onder de GOUDbeleggers is verre van weg. Integendeel, het sentiment draait weer van positivisme naar negativisme. De wonden na 5 jaar berenmarkt zijn erg diep. Beleggen in GOUD en zilver is nooit gemakkelijk. Dit is het belangrijkste dat je nu moet weten.

Bron: Goudstandaard
Geplaatst: maandag 14 november 2016

GOUDprijs in India schiet naar $2.200 per ounce

De GOUDprijs in India is de afgelopen dagen gestegen naar meer dan $2.200 per troy ounce. Door het ongeldig verklaren van alle 500 en 1.000 roepie biljetten is een grote hoeveelheid contant geld niet meer te gebruiken, waardoor men alle mogelijkheden aangrijpt om van de biljetten af te komen. Een deel van dat geld vlucht in GOUD, met als gevolg dat het edelmetaal amper te verkrijgen is.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$