Nieuws / Artikelen met het woord

goud

7982 artikelen gevonden. Artikel 4601 tot 4605
Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 25 april 2013

GOUDvoorraad COMEX blijft dalen

We schreven 10 dagen geleden al dat de GOUDvoorraad bij de COMEX daalt. De fysieke voorraad GOUD was drastisch gedaald.

Volgens een nieuw artikel van Bull Market Thinkingis de outflow van fysiek GOUD nog versneld de laatste dagen. Waarom nu? Waar gaat het GOUD naartoe? Waarom begon dit nog voor de crash van de GOUDprijs? Allemaal interessante vragen om te blijven opvolgen.

Bron:
Geplaatst: donderdag 25 april 2013

Centrale bankiers: ‘Wij begrijpen niet wat er gebeurt’

Als iemand de stand van de wereld aan de hand van de GOUDkoers zou volgen kan deze worden vergeven te denken dat de crisis over is en de dagen van melk en honing weer zijn aangebroken. Is het risico op inflatie dan verdwenen? Een vraag die je deze fictieve persoon niet kwalijk kan nemen, maar het antwoord is natuurlijk nee. Er gaan wel stemmen op die zeggen dat nu wel bewezen is dat hyperinflatie niet de bedreiging is, want dat die anders nu wel was begonnen gezien het tempo waarop de geldperzen al een tijdje draaien. Een kromme redenatie waar zelfs centrale bankdirecteuren niet in meegaan.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: donderdag 25 april 2013

ABN Amro verwacht daling GOUDprijs naar $875

ABN AMRO denkt dat u maar beter uw GOUD kunt verkopen. De GOUDprijs gaat namelijk dalen, en niet zo'n beetje ook. In 2014 gaan de door de $1.000 per troy ounce zakken en in 2015 betaalt u voor dat gewicht nog maar $875. Beleggers verkopen GOUD omdat de economische data op herstel wijst, aldus de bank.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: donderdag 25 april 2013

Meer GOUDmijnen lijden verlies door lage GOUDprijs

De daling van de GOUDprijs van meer dan $200 per troy ounce heeft haar weerslag op de winstgevendheid van GOUDmijnaandelen. Door de stijgende GOUDprijs zijn mijnen opgestart die veel te hoge kosten maken. Voor sommigen is het niet meer rendabel om te blijven produceren tegen een prijs van $1.450 per troy ounce.

Bron: marketupdate.nl
Geplaatst: donderdag 25 april 2013

Ron Paul: De dollar is het probleem, niet GOUD

Hier leest u meer dan alleen het dagelijkse nieuws en haar achtergronden. Onze redacteuren zijn geen spreekbuis maar leggen hun eigen mening naast het nieuws. Ook uw mening uw mening telt op www.marketupdate.nl.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$