Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8005 artikelen gevonden. Artikel 4601 tot 4605
Bron: goudbubbel.nl
Geplaatst: zondag 28 april 2013

Autodealer gaat nu ook Bitcoin accepteren

  De GOUDbubbel loopt leeg: Verlies in 2013 al ruim 16%! »

Bitcoins worden steeds populairder. Ondanks de hevige crash van de afgelopen weken blijven mensen vertrouwen houden in de digitale munt. Er zijn al diverse online winkels die Bitoins accepteren als geldig betaalmiddel, maar er is nu ook een autodealer die Bitcoins gaat accepteren. Dit is opmerkelijk te noemen aangezien niet eerder een “offline” winkel heeft gewaagd om Bitcoins te accepteren:

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: zondag 28 april 2013

GOUD en zilver report (Week 17)

Het weekoverzicht van Marketupdate met de prijsontwikkeling van GOUD en zilver van de afgelopen week en het laatste nieuws uit de markt.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: zaterdag 27 april 2013

Max Keiser over GOUD en centrale banken

Max Keiser gaat in een uitzending van BBC in discussie met de Britse econoom Daniel Knowles over GOUD, centrale banken en de economie.

Bron: refdag.nl
Geplaatst: zaterdag 27 april 2013

GOUD heeft zijn glans verloren

De scherpe daling van de GOUDprijs geeft aan dat het edelmetaal niet langer als veilige haven voor beleggers kan worden gezien. Ook al blijft de wereld­economie zwak en ligt er nog een eurocrisis op de loer, de naderende wijziging van het monetaire beleid in de VS zal de GOUDprijs verder drukken.

Bron: dekritischebelegger.nl
Geplaatst: vrijdag 26 april 2013

Daling GOUD biedt kansen

Op 15 en 16 april daalde de prijs van GOUD met maar liefst 13% naar een niveau van $ 1321,50. Dat was het laagste niveau sinds januari 2011. Over het hoe en waarom van de snelle val van de GOUDprijs doen veel theorieën de ronde. Er gaan geruchten in de ronde, dat de snelle prijsdaling het gevolg was van marktmanipulatie. Daarbij zouden hedgefunds en enkele investmentbanks betrokken zijn geweest en misschien zelfs enkele centrale banken. Volgens the World Gold Council zijn er sterke aanwijzingen, dat op vrijdag 12 maart speculanten aan de slag gingen op de futures markten. Hoe kan het anders, aldus de Gold Council, dat op die dag ongeveer 15% van de jaarlijkse GOUDproductie aangeboden wordt.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$