Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8027 artikelen gevonden. Artikel 4601 tot 4605
Bron: Goudstandaard.com
Geplaatst: donderdag 2 mei 2013

Perth Mint verkoopt recordaantal munten

De Perth Mint laat de productielijn ook in het weekend op volle kracht draaien om aan de gestegen vraag naar GOUDen munten te kunnen voldoen. Vooral vanuit de VS is de vraag naar de munten van Australische makelij groot. Volgens Ron Currie van de Perth Mint is het er lang niet meer zo druk geweest.

Bron: yahoo.com
Geplaatst: woensdag 1 mei 2013

Arizona: senaat wil GOUD en zilver tot wettig betaalmiddel verklaren

PHOENIX (Reuters) - The Arizona Senate on Tuesday approved a measure to make gold and silver legal currency in the state, in a response to what backers said was a lack of confidence in the international monetary system.

Bron: prijsvangoud.nl
Geplaatst: woensdag 1 mei 2013

FED spreekt, GOUD duikelt!

Vandaag was een behoorlijk slechte dag voor de prijs van GOUD. Het edelmetaal handelt op dit moment met een koers van 1451 dollar per troy ounce, wat bijna 25 dollar is dan de koers waarmee GOUD de dag begon. Uitspraken van de FED zijn de voornaamste reden dat GOUD weer een redelijke duikeling heeft gemaakt, ondanks dat analisten verwachten dat deze week een positieve week voor GOUD zou worden.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: woensdag 1 mei 2013

GOUDmijnen 43% gezakt sinds oktober 2012

De GDX index van GOUDmijnaandelen is sinds de piek van begin oktober vorig jaar met 43% gekelderd. De onderliggende GOUDprijs daalde met 'slechts' 18,3%. Steeds meer beleggers geven hun voorkeur aan fysiek GOUD en GOUDtrackers, men laat de mijnbouwaandelen links liggen.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: woensdag 1 mei 2013

Slecht banencijfer ADP zet GOUDprijs lager

Het banencijfer van ADP viel tegen. Er werden 119 duizend banen toegevoegd in april, terwijl analisten rekenden op 150 duizend banen. In maart viel het cijfer ook al tegen. De GOUDprijs zakte 1,4%, zilver ging 3% onderuit na publicatie van de cijfers.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$