Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8028 artikelen gevonden. Artikel 4606 tot 4610
Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: woensdag 1 mei 2013

Slecht banencijfer ADP zet GOUDprijs lager

Het banencijfer van ADP viel tegen. Er werden 119 duizend banen toegevoegd in april, terwijl analisten rekenden op 150 duizend banen. In maart viel het cijfer ook al tegen. De GOUDprijs zakte 1,4%, zilver ging 3% onderuit na publicatie van de cijfers.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: woensdag 1 mei 2013

US Mint verkoopt steeds meer Silver Eagle munten

De US Mint heeft in april 4 miljoen Silver Eagle munten verkocht. Door de prijsdaling is de vraag explosief gestegen, want de munten zijn overal erg moeilijk te krijgen. Als de US Mint in dit tempo blijft produceren zal het oude record uit 2011 (het jaar waarin zilver naar $48 ging) overtroffen worden. Ook de GOUDverkopen lopen bijzonder goed, in 2013 werd er al 15,6 ton aan GOUD omgezet in muntstukken.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: woensdag 1 mei 2013

Topman CME: "Mensen willen de GOUDcertificaten niet meer"

De topman van de CME, Terrence Duffy, zei tegneover Bloomberg dat men liever fysiek GOUD heeft dan afgeleide producten zoals GOUDcontracten en mijnaandelen. De vraag naar GOUDen munten was volgens hem groot, terwijl men papieren afgeleiden vaker links liet liggen.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 1 mei 2013

David Smith (The Morgan Report): ‘De ontkoppeling van de papieren markt van de fysieke markt is hier’

Volgens David Smith van The Morgan Report heeft de GOUD- en zilvercrash voor een verandering van de spelregels gezorgd. Mensen zijn niet meer bang om fysiek GOUD en zilver te kopen, ze willen zich kost wat kost indekken tegen de monetaire acties die over het financiële systeem razen. Er is geen vertrouwen meer na de zondvloed aan fiatgeld uit Europa, de Verenigde Staten en Japan.

Bron: prijsvangoud.nl
Geplaatst: woensdag 1 mei 2013

HSBC: "GOUD gaat eindigen op 1542 dollar"

Banken zijn dol op het naar buiten brengen van voorspellingen. En waar banken nog doller op zijn is het maken van nieuws waarbij de verwachtingen worden bijgesteld. Was het eerst Goldman Sachs die de verwachtingen voor GOUD naar beneden bijstelde, is het nu de beurt aan HSBC. De zakelijke bank heeft zijn verwachting voor het einddoel van de GOUDprijs voor 2013 met maarliefst 10% naar beneden bijgesteld, waarbij het doel voor de GOUDkoers komt te staan op 1542 dollar per troy ounce.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$