Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8166 artikelen gevonden. Artikel 4606 tot 4610
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 21 mei 2013

Marc Faber: “De overheid kan uw GOUD aanslaan”

Marc Faber, redacteur en uitgever van het Gloom, Boom & Doom Report, is een van ‘s werelds meest beroemde markt contrarians. Hij is al vrij goed in het voorspellen van financiële bubbels en de economische crisis van de voorbije decennia.

In dit interview bespreekt Faber bespreekt waarom hij koper is van GOUD, maar waarschuwt tevens voor de gevaren van de overheid, met name in de Verenigde Staten.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 21 mei 2013

Centrale banken blijven koppig GOUDvoorraden verder uitbouwen

Wie had gedacht dat de centrale banken zijn gestopt met het kopen van GOUD heeft fout gedacht. De centrale bankiers hebben zich niet laten afschrikken door de prijsval bij het GOUD, ze blijven gewoon GOUD bijkopen. De cijfers voor april, de maand waar het GOUD slagzij kon maken, zijn weliswaar nog niet bekend, maar de trend is duidelijk.

De meest recente cijfers dateren uit q1, volgens de World Gold Council kochten alle centrale banken samen in die periode de niet onaanzienlijke hoeveelheid van 109 ton GOUD. Het was al het 7de kwartaal op rij dat ze meer dan 100 ton kochten over een periode van 3 maanden kochten.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 21 mei 2013

Yamada heeft geen hoop meer voor GOUD en zilver

Louise Yamada, hoofd van  LY Technical Research Advisors, heeft nog weinig hoop voor GOUD en zilver de komende jaren. Deze edelmetalen moeten helemaal bij nul herbeginnen zegt hij, vergelijk het met een stalen bal die een huis verwoest. Daarna moet er puin geruimd worden en dan kan men beginnen met de heropbouw.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 21 mei 2013

Jim Rogers: grondstoffen bull gaat verder

Met een zilverprijs op het laagste niveau sinds september 2010 en een GOUDprijs bijna 20 % lager dan een jaar geleden, zijn er veel analisten die roepen dat de langdurige grondstoffenhausse voorbij is. Maar Jim Rogers denkt daar anders over, volgens hem zijn er geen fundamentele wijzigingen die duiden op het einde van de stierenmarkt in grondstoffen, aldus

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 21 mei 2013

Komende Japanse crisis zal GOUDprijs door het plafond jagen

Wie durft er nog zijn nek uit te steken voor het GOUD? Peter Schiff van Euro Pacific Capital neemt de handschoen op voor het GOUD, hij blijft heilig geloven in de edelmetalen. Schiff is al geruime tijd bullish voor GOUD en zilver maar heeft nu een nieuw argument gevonden om die stelling te staven.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$