EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
33
kliks
30
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 4616 tot 4620
Geplaatst op: donderdag 23 mei 2013

GOUDprijs stijgt en daalt door Bernanke

Bernanke weet de financiële markten in beweging te krijgen. Niet vreemd, want de Fed kan iedere maand met $85 miljard strooien. De grote vraag was of Bernanke het stimuleringsprogramma zou aanpassen. Een duidelijk antwoord hebben we niet gekregen, maar de prijzen van GOUD en zilver gingen hard omhoog en weer omlaag.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: donderdag 23 mei 2013

Aziatische centrale banken blijven GOUD kopen

De Aziatische centrale banken bleven GOUD opstapelen in het eerste kwartaal volgens het rapport van het World Gold Council. Zelfs een klein land als Indonesië is begonnen met de aankoop van het gele edelmetaal. Dit wijst erop dat de centrale banken GOUD nog steeds zien als een goede diversificatie voor hun reserves aldus BullionStreet.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 23 mei 2013

Waarom deze grote investeerder in GOUD de handdoek in de ring gooide


Met het GOUD blijft het moeilijk kersen eten. Op korte termijn is er weinig eer te behalen met het edelmetaal, op langere termijn liggen de zaken duidelijk helemaal anders. Maar wat is de nu eigenlijke reden waarom de GOUDprijs medio april plots is gaan verzwakken?

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 23 mei 2013

Bernanke zet GOUD op verkeerde been

De voorzitter van de Fed, Ben Bernanke, zette de GOUDmarkt vandaag een stevige hak. De voorbereide tekst van de hoorzitting voor het Amerikaanse congres liet er weinig twijfel over bestaan: het is nog veel te vroeg om het opkoopprogramma voor Amerikaanse staatsobligaties (QE) te stoppen.

GOUD schoot omhoog tot boven 1410 dollar per ounce op de publicatie van de tekst.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 22 mei 2013

GOUDprijs doet jo-jo, maar “GOUD nog steeds relevant als verzekering”

GOUD verdient nog steeds een plek in een beleggingsportefeuille, zo meent Steve Land van het Franklin Gold and Precious Metals Fund. De GOUDprijs is dit jaar al 18% gezakt en is in een officiële 'bear market' terechtgekomen. Beleggers verkochten hun positie in GOUD en kozen in toenemende mate voor meer risicovolle beleggingen. Juist daarom is de verzekering die GOUD kan bieden momenteel zo aantrekkelijk geprijsd.

Vandaag doet de GOUDprijs alvast een jo-jo. Daar het gisteren tot twee keer toe de $ 1.400 net niet kon doorbreken, was er vandaag rond 15h00 een krachtige opstoot van $ 1.390 tot bijna $ 1.410 waarna de GOUDprijs even snel weer daalde tot $ 1.370. De volatiliteit neemt steeds meer toe op de GOUDmarkt.

Lees verder op Beurs.com

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs