Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8136 artikelen gevonden. Artikel 4626 tot 4630
Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 14 mei 2013

Zilver: Basismetaal of Edelmetaal

Zilver heeft enkele unieke eigenschappen waardoor het als grondstof wordt gebruikt in de industrie. Daarnaast zal het altijd het kleine broertje van GOUD blijven. Zo beschikt zilver over twee identiteiten. Er zijn veel analisten die zeggen dat zilver de laatste tijd vooral een basismetaal is. Maar klopt dit wel?

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 14 mei 2013

Klokkenluider: “Complete meltdown futuremarkten voor GOUD en zilver nabij”

Andrew Maguire, de bekende klokkenluider uit London, zat samen met Max Keiser om enkele nieuwe onthullingen bekend te maken. Zelfs ABN-Amro komt aan bod!

Bron: inct.nl
Geplaatst: dinsdag 14 mei 2013

Stripboeken zijn betere belegging dan aandelen of GOUD

Wie 30 jaar geleden in stripboeken heeft geïnvesteerd doet nu goede zaken. De waarde van bijzondere Nederlandstalige strips is de afgelopen 30 jaar namelijk sneller gegroeid dan de AEX-aandelenindex. Dit blijkt uit gezamenlijk onderzoek van Catawiki, online veilinghuis voor verzamelaars, en studenten van de Rijksuniversiteit Groningen. Ook de stijging van de GOUDprijs haalt het niet bij het rendement op stripboeken dat 9,1% per jaar bedroeg.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: dinsdag 14 mei 2013

"43% verwacht leeglopen GOUDbubbel"

Een enquête op de website van de Financiële Telegraaf zegt veel over het sentiment in de GOUDmarkt. Maar liefst 43% van de respondenten denkt dat GOUD een leeglopende bubbel is en verwacht een verdere prijsdaling. Nog eens 19% denkt dat de prijs voorlopig niet zal stijgen door de geringe inflatie. Een minderheid van 38% is positief over GOUD.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: dinsdag 14 mei 2013

Groeiend gat tussen mijnproductie en vraag naar GOUD

De GOUDmarkt komt steeds meer onder druk te staan door een ontwikkeling die vaak over het hoofd wordt gezien, namelijk een stagnatie van de mijnproductie. Sinds 2001 is de GOUDproductie van mijnen maar zeer beperkt toegenomen, terwijl de vraag naar het edelmetaal veel sterker is gestegen. Het heeft een prijsopdrijvend effect, want steeds meer GOUD komt via het secundaire circuit terug op de markt.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$