EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 4626 tot 4630 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: dinsdag 4 juni 2013

India importeerde in mei opnieuw veel GOUD: 162 ton

India importeerde in mei 162 ton, veel meer dan waar men op had gerekend. In april werd er ook al opvallend veel GOUD verkocht, naar schatting 142,5 ton. Als India in dit tempo GOUD blijft kopen zal het oude jaarrecord verbroken worden. Normaal importeren Indiërs ongeveer 80 ton GOUD per maand.

Lees verder op Goudstandaard.com
Geplaatst op: dinsdag 4 juni 2013

Stormloop op GOUD in China, premie voor onmiddellijke levering met factor 4 naar omhoog

Wie had gedacht dat de GOUDhonger van de Chinezen is gestild, heeft het fout voor. Er woedt een heuse stormloop op GOUD in China, bij wijze van spreken probeert elke Chinees van de huidige lage GOUDprijs om zijn portie GOUD – in welke vorm dan ook – in huis te halen.

Wie had gedacht dat de GOUDhonger van de Chinezen is gestild, heeft het fout voor. Er woedt een heuse stormloop op GOUD in China, bij wijze van spreken probeert elke Chinees van de huidige lage GOUDprijs om zijn portie GOUD – in welke vorm dan ook – in huis te halen.

Chinezen zijn geen geduldig volkje, ze willen hun GOUD meteen. Hier en nu dus. Zelfs wanneer dat voor gevolg heeft dat ze een premie voor fysieke levering moeten betalen. De stormloop op GOUD in China heeft dergelijke vormen aangenomen dat die premie met de factor 4 naar omhoog is gegaan.

Binnenlandse vraag overtreft binnenlands aanbod

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 4 juni 2013

James Turk: GOUD staat voor periode gelijk aan die van 2008 – 2011

In een zeer interessant gesprek tussen Greg Hunter van USAWatchdog en James Turk verklaart Turk hoe hij de ontkoppeling tussen de fysieke GOUDmarkt en de papieren GOUDmarkt ziet. Dit zal leiden tot hogere prijzen voor GOUD én zilver. De fundamenten voor een hogere GOUDprijs blijven intact en de fysieke vraag naar GOUD is robuust.

De problemen van de laatste jaren blijven hetzelfde vandaag. De centrale banken kopen tijd voor de overheden, maar die doen er niet veel nuttigs mee....

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 4 juni 2013

Vraag naar GOUD in Shanghai overstijgt wereldwijde mijnproductie

Op de Shanghai Gold Exchange wordt steeds meer fysiek GOUD uitgeleverd. Niet alleen het volume van fysiek GOUD blijft toenemen, maar ook het percentage van de totale contracten waarop fysieke uitlevering volgt. De prijsdaling heeft de vraag naar fysiek GOUD allen maar aangewakkerd op de Aziatische markt.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: dinsdag 4 juni 2013

GOUDmijnaandelen staan op een keerpunt

Farooq Hamed van Barclays zegt dat de GOUDmijnaandelen op een keerpunt staan. Als de GOUDmijnaandelen deze trend kunnen verder zetten, staan ze voor een belangrijke ommekeer. Alle ingrediënten zijn aanwezig om de negatieve spiraal om te draaien en aan een nieuwe stierenmarkt te beginnen, zo staat op Barron's...

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs