Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8166 artikelen gevonden. Artikel 4631 tot 4635
Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: vrijdag 17 mei 2013

Premie op GOUDbaren naar records in Azië

In Hong Kong en Singapore betaalt men steeds meer premie voor GOUD. De GOUDprijs is weliswaar gezakt, maar door de sterk toegenomen vraag worden de premies steeds hoger. Er is een serieus tekort om aan de Chinese vraag te voorzien. Japanse handelaren zien een kans en exporteren hun GOUDbaren naar de Chinese markt. In maart importeerde China een recordhoeveelheid van meer dan 220 ton GOUD!

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 17 mei 2013

James Turk: GOUD en Bitcoin zijn de valuta van de toekomst

ziet veel gelijkenissen tussen GOUD en Bitcoin. Hij ziet beide als de ultieme betaalsystemen in de toekomst. Bitcoin is geen digitaal geld, maar een crypto-currency, een technologische revolutie in het valutalandschap. Het grote verschil is dat Bitcoin nog maar in zijn kinderschoenen staat terwijl GOUD al eeuwen zijn waarde heeft bewezen.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 17 mei 2013

COMEX default: de vraag is niet hoe, maar wanneer?

Bill Holter van Miles Franklin Ltd is er zeker van de de COMEX zal defaulten.

De run on gold zal hier voor zorgen. De vraag is niet meer hoe de COMEX zal defaulten, maar wanneer. Het GOUD verhuist van de zwakke handen (papier) naar de sterke handen (fysiek). De sterke handen controleren momenteel de markt.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 17 mei 2013

De ‘run on gold’ is nog maar net begonnen

De laatste 4 weken is er een ongeziene vraag naar fysiek GOUD over de wereld geraasd. De twee grootste GOUDlanden ter wereld, China en India, waren samen al goed genoeg voor een vraag van 400 ton. Dit is dubbel zoveel als de wereldwijde productie over dezelfde periode. En dan is er nog de vraag in de andere landen in de wereld.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 17 mei 2013

Peter Schiff: ‘GOUD gaat hoger door Japanse crisis’

Peter Schiff liet er geen misverstand over bestaan op CNBC: Japan is een doodlopende straat ingeslagen met haar monetair beleid. De Japanse crisis is nog maar net begonnen, want een potentiële hyperinflatoire nachtmerrie loert om de hoek.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$