EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 4636 tot 4640 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: maandag 3 juni 2013

Roubini: GOUDprijs naar $1.000 per troy ounce

Volgens econoom Nouriel Roubini zal de GOUDprijs tussen nu en 2015 dalen van $1.400 naar $1.000 per troy ounce. Roubini verwacht dat er niet meer zo snel een acute crisis zal optreden en merkt op dat de inflatie afneemt. Het herstel van de aandelenmarkt maakt GOUD extra onaantrekkelijk, omdat het geen dividend oplevert.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: maandag 3 juni 2013

Premie op fysiek GOUD 4x over de kop in Shanghai

In Shanghai is de premie op fysiek GOUD gestegen van $7 naar $32 per troy ounce. Van juni 2012 t/m maart 2013 was de premie gemiddeld $7, maar sinds de grote prijsdaling van april is er krapte ontstaan op de markt van fysiek metaal. De meerprijs was de afgelopen zes weken gemiddeld $32.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: maandag 3 juni 2013

Zelfs overheidsobligaties hebben dit jaar beter gepresteerd dan GOUD en zilver!

Marshall Glitter, Head of Global FX Strategy bij IronFX, gelooft niet dat het GOUD op korte termijn veel potten zal breken. De edelmetalen bevinden zich momenteel in een underdogpositie, met een gerede kans dat GOUD en zilver in de komende weken verder in prijs zullen dalen.

De beurskoersen blijven in goeden doen, ondanks de recente turbulentie staat zelfs de Nikkei 225 Index in Tokyo nog steeds in de plus. De Standard & Poorā€™s 500 Index staat ongeveer 10 percent hoger dan op 1 januari. Zelfs overheidsobligaties hebben dit jaar beter gepresteerd dan GOUD en zilver.

Platina en palladium doen het beter dan GOUD en zilver

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 3 juni 2013

Oh nee! The Hindenburg Omen is daar

TheĀ Hindenburg Omen...

TheĀ Hindenburg Omen...

... is een ingewikkelde technische indicator die in het verleden al meermaals een aandelencrash heeft voorspeld. Vorige week vrijdag heeft deĀ Hindenburg Omen zich weer voorgedaan op de Amerikaanse beurs. Met de crash in Japan, de wederopstanding van GOUD en de Federal Reserve tappering lijkt deĀ Hindenburg Omen zijn gelijk weer te krijgen.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 3 juni 2013

Jim Rogers: correctie GOUD nog niet voorbij

Investeerder Jim Rogers denkt dat de correctie van GOUD nog wel even door kan zetten. Rogers zit zelf overigens nog wel long en heeft in de afgelopen tijd geen GOUD verkocht.

Investeerder Jim Rogers denkt dat de correctie van GOUD nog wel even door kan zetten. Rogers zit zelf overigens nog wel long en heeft in de afgelopen tijd geen GOUD verkocht.

Rogers houdt zelf een GOUDpositie aan en was al langer overtuigd dat de 12-jarige bull market wel eens een halt kon worden toegeroepen.

De correctie kan Rogers niet snel genoeg voorbij zijn, maar hij stelt wel dat het onrealistisch is om te verwachten dat de GOUDprijs snel naar de 2,000 tot 3,000 dollar zal stijgen.

Lees verder op beursduivel.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs