Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8134 artikelen gevonden. Artikel 4641 tot 4645
Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: maandag 13 mei 2013

Indiers en Chinezen kopen GOUD in Dubai

Indiërs, Chinezen en toeristen uit andere Aziatische landen kopen steeds vaker GOUD als ze in Dubai zijn. De GOUDprijs in de Verenigde Arabische Emiraten is lager dan in eigen land. Voor toeristen uit India is een besparing van 7% al snel gerealiseerd. Vooral na de prijsdaling van midden april is de vraag naar GOUD in Dubai toegenomen. Vooral 22 karaat is populair.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 13 mei 2013

De waarheid achter de daling van de GOUDvoorraad bij GLD

De GOUDvoorraad van de GOUD-ETF daalt al enkele maanden. Truth in Gold legt uit hoe het systeem bij GLD werkt en wat de daling van de GOUDvoorraad betekent. De conclusie is dat de daling van het GOUD bij GLD op termijn zelfs heel positief is voor de GOUDprijs.

De in- en uitvoer van fysiek GOUD bij GLD gebeurt door Authorized Participants, m.a.w. de banken en hedge funds die handelen in GLD. Per 100.000 aandelen die ze moeten aankopen of verkopen dienen ze aan of van GLD fysiek GOUD te kopen of verkopen.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 13 mei 2013

GOUD terug naar $ 1.322?

Vorige week daalde de GOUDprijs voor het eerst op weekbasis sinds de grote crash. Na een sterke remonte zit de mot er wat in de laatste 2 weken. Een daling door de steun van $ 1.440 kan de GOUDprijs laten corrigeren tot het volgende steunniveau van $ 1.322, dit was het laagste punt tijdens de grote GOUD crash.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 13 mei 2013

Moederdag voedt nieuwe fysieke GOUDrush

Wie dacht dat de fysieke GOUDrush bijna ten einde zou lopen, heeft het verkeerd. Over heel de wereld zien we een stijging van de vraag naar fysiek GOUD en zilver. Zelfs Moederdag zorgt voor een nieuwe opstoot, ook in de Verenigde Staten. Consumenten zien door de daling van de GOUD- en zilverprijs meer waarde in juwelen.

Consumenten betalen liever iets meer voor een mooi GOUDen of zilveren juweel waar de moeder lang van kan genieten dan aan bloemen of chocolade dat na een week al verloren is. 1 op de 3 Amerikanen zegt juwelen te kopen voor Moederdag. Dit is het hoogste cijfer in negen jaar. In 2012 steeg de verkoop van juwelen al van $ 67 miljard (2011) naar $ 71 miljard.

Bron: sparenofbeleggen.com
Geplaatst: zondag 12 mei 2013

Investeren in GOUD

Investeren in GOUD heeft de laatste jaren een enorme vlucht genomen. Mede dankzij de dalende spaarrentes en de zoektocht naar een veilige belegging in crisistijd, investeren veel mensen in GOUD. In dit artikel leest u alle mogelijkheden en de risico's van investeren in GOUD.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$