Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8112 artikelen gevonden. Artikel 466 tot 470
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 20 oktober 2016

Topman GOUDindustrie voorspelt GOUDprijs van minstens $5.000

Beleggers doen er beter aan om niet te luisteren naar beleidsmakers, maar naar personen die het al jaren bij het rechte eind hebben. Een van die personen waar we bij Slim Beleggen al jaren naar luisteren is Pierre Lassonde. Lassonde is de voormalige president van Newmont Mining, was voorzitter van World Gold Council en is de topman van Franco-Neveda. Een grote meneer in de GOUDmarkt. Maar hij heeft vooral een bijzonder scherpe blik op het financiële systeem.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 19 oktober 2016

UBS: “Koop GOUD!”

Zakenbank UBS lijkt niet bepaald onder de indruk te zijn van het koersgeweld waar de GOUDmarkt de afgelopen weken aan onderhevig was. De analisten van de zakenbank laten weten dat we juist nu GOUD moeten kopen.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 19 oktober 2016

GOUDmijnaandelen op vooravond van hausse?

Aandelen van grondstoffenbedrijven, vooral in de GOUDsector, hebben dit jaar goed gepresteerd dankzij de herstellende grondstoffenprijzen. Specifiek GOUDmijnen hebben gepiekt in augustus om dan weer even wat stoom af te blazen, een goed koopmoment volgens analisten.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 19 oktober 2016

Analist Wells Fargo ziet GOUDprijs terugvallen naar $1.050

John LaForge van Amerikaanse zakenbank Wells Fargo ziet weinig hoop voor een sterke GOUDprijs. Volgens LaForge zal de GOUDprijs zelfs terugvallen tot $1.050. Hij ziet dit als een normaal proces in een langdurige daling.

LaForge ziet GOUD als een grondstof en grondstoffen zitten in een langdurige berenmarkt. Traditioneel duren berenmarkten in grondstoffen zo’n 20 jaar met tussentijds ups en downs. De huidige berenmarkt duurt nog maar 5 jaar.

De GOUDprijs zal dan ook het dieptepunt van eind december 2015 opnieuw testen. Het is niet ongewoon dat de prijzen van grondstoffen hun eerste dieptepunt opnieuw gaan testen.

Bron: The Bullion House
Geplaatst: woensdag 19 oktober 2016

Beleggen in GOUD versus Beleggen in Zilver

Beleggen in GOUD versus Beleggen in Zilver, GOUD of zilver? Zilver heeft het in 2016 een stuk.....Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$