Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8074 artikelen gevonden. Artikel 4656 tot 4660
Bron: prijsvangoud.nl
Geplaatst: woensdag 1 mei 2013

HSBC: "GOUD gaat eindigen op 1542 dollar"

Banken zijn dol op het naar buiten brengen van voorspellingen. En waar banken nog doller op zijn is het maken van nieuws waarbij de verwachtingen worden bijgesteld. Was het eerst Goldman Sachs die de verwachtingen voor GOUD naar beneden bijstelde, is het nu de beurt aan HSBC. De zakelijke bank heeft zijn verwachting voor het einddoel van de GOUDprijs voor 2013 met maarliefst 10% naar beneden bijgesteld, waarbij het doel voor de GOUDkoers komt te staan op 1542 dollar per troy ounce.

Bron: dekritischebelegger.nl
Geplaatst: dinsdag 30 april 2013

Het gewicht van GOUD

Vanochtend staat in het FD onze ingezonden brief naar aanleiding van het interview van Mathijs Schiffers van afgelopen zaterdag met Evy Hambro, de fondsmanager van BlackRock, getiteld: ‘In Azië staan rijen bij de juweliers; er is niet genoeg GOUD om aan de vraag te voldoen’. Hieronder de eerste regels van dat interview.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 30 april 2013

Kopers storten zich gretig op de zilvermarkt

In sympathie met de GOUDprijs heeft ook de zilverprijs een correctie van formaat ondergaan. Maar evenals bij GOUD heeft deze corrigerende beweging een nieuwe koopgolf op gang gebracht. Silver Bullion Pte, 1 van de grootste leveranciers van zilver in Singapore, kan de boom in de vraag maar moeilijk verwerken.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 30 april 2013

3 redenen waarom de GOUDprijs niet opnieuw door de vloer zal zakken

Het herstel van de GOUDprijs na de scherpste correctie in 10tallen jaren verliep relatief snel, gestimuleerd door een grote vraag naar fysiek GOUD. James Steel, analyst bij HSBC, blijft optimistisch en gelooft dat het ergste bij het GOUD achter de rug is. De toekomst ziet er een stuk beter uit.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 29 april 2013

Waarom de COMEX niet zal crashen

GOUDanalist Bron Suchecki van de Australische Perth Mint publiceerde onlangs een interessante analyse over de handel in GOUD en zilver op de COMEX. Volgens hem zal de COMEX niet zo snel door de knieën gaan als iedereen wel denkt, zo staat er opLive koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$