Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8053 artikelen gevonden. Artikel 4661 tot 4665
Bron:
Geplaatst: vrijdag 26 april 2013

GOUDprijs maakt meer dan helft koersdaling goed

Na de grootste daling van de GOUDprijs in dertig jaar tijd was het afwachten hoe de markt zou reageren. Beleggers deden papieren posities in GOUD van de hand, maar vanuit de fysieke markt was de vraag naar GOUD extreem groot. De World Gold Council bevestigde deze trend. Ook op de termijnmarkt waren weer meer kopers actief, want de prijs van GOUD is na de scherpe koersdaling bijna alleen maar omhoog gegaan.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: vrijdag 26 april 2013

Strateeg Société Générale verwacht GOUDprijs van $10.000

Strateeg Albert Edwards van Société Générale verwacht dat de GOUDprijs zal stijgen naar meer dan $10.000. Dat zal het gevolg zijn van het monetaire stimuleringsbeleid van centrale banken. Edwards blijft van mening dat dit beleid op de lange termijn voor inflatie zal zorgen, waardoor de GOUDprijs de weg omhoog zal vinden. De rente op Amerikaanse Treasuries ziet Alberts dalen tot beneden de 1%.

Bron: Goudstandaard.com
Geplaatst: vrijdag 26 april 2013

GOUDprijs maakt meer dan helft koersdaling goed

De GOUDprijs zakte vorige week meer dan $200 per troy ounce. Een forse prijsdaling, die inmiddels alweer grotendeels ongedaan gemaakt is. De GOUDprijs is vanaf het dieptepunt van $1.330 alweer met $130 gestegen. Ruim 60% van de prijsdaling is in minder dan twee weken tijd alweer ongedaan gemaakt. De sterke vraag naar fysiek GOUD stuwt de premies en de levertijden verder op.

Bron: Elevenmetals
Geplaatst: donderdag 25 april 2013

Extreme vraag naar fysiek GOUD na koersdaling

Potentiele kopers van GOUD zijn als gevolg van de dalende GOUDkoers enkel maar meer bereid geraakt om GOUD aan te kopen. De handel in fysieke edelmetalen heeft een vlucht genomen in Nederland en dit is niet enkel beperkt tot ons land. De vraag naar fysiek edelmetaal is wereldwijd sterk toegenomen.

[...]

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 25 april 2013

SocGen Albert Edwards: GOUD naar $ 10.000

SocGen blaast koud en warm tegelijk. De ene analist voorspelt het einde van het GOUDen tijdperk, Albert Edwards ziet juist het tegenovergestelde. Volgens Edwards is het GOUDen tijdperk nog lang niet voorbij, het moet in feite nog beginnen. Monetaire verruiming heeft nog nooit gewerkt, ook nu niet zegt Edwards opLive koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$