Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8162 artikelen gevonden. Artikel 4671 tot 4675
Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 13 mei 2013

GOUD terug naar $ 1.322?

Vorige week daalde de GOUDprijs voor het eerst op weekbasis sinds de grote crash. Na een sterke remonte zit de mot er wat in de laatste 2 weken. Een daling door de steun van $ 1.440 kan de GOUDprijs laten corrigeren tot het volgende steunniveau van $ 1.322, dit was het laagste punt tijdens de grote GOUD crash.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 13 mei 2013

Moederdag voedt nieuwe fysieke GOUDrush

Wie dacht dat de fysieke GOUDrush bijna ten einde zou lopen, heeft het verkeerd. Over heel de wereld zien we een stijging van de vraag naar fysiek GOUD en zilver. ZelfsĀ MoederdagĀ zorgt voor een nieuwe opstoot, ook in de Verenigde Staten. Consumenten zien door de daling van de GOUD- en zilverprijs meer waarde in juwelen.

Consumenten betalen liever iets meer voor een mooi GOUDen of zilveren juweel waar de moeder lang van kan genieten dan aan bloemen of chocolade dat na een week al verloren is. 1 op de 3 Amerikanen zegt juwelen te kopen voor Moederdag. Dit is het hoogste cijfer in negen jaar. In 2012 steeg de verkoop van juwelen al van $ 67 miljard (2011) naar $ 71 miljard.

Bron: sparenofbeleggen.com
Geplaatst: zondag 12 mei 2013

Investeren in GOUD

Investeren in GOUD heeft de laatste jaren een enorme vlucht genomen. Mede dankzij de dalende spaarrentes en de zoektocht naar een veilige belegging in crisistijd, investeren veel mensen in GOUD. In dit artikel leest u alle mogelijkheden en de risico's van investeren in GOUD.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: zondag 12 mei 2013

GOUD en zilver report (Week 19)

Het Marketupdate weekoverzicht met grafieken van de GOUD- en zilverprijzen en de laatste nieuwtjes en trends uit de GOUDmarkt.

Bron: vergoedingbijontslag.nl
Geplaatst: zaterdag 11 mei 2013

Belasting over ontslagvergoeding

Wanneer u een GOUDen handdruk heeft gekregen van uw werkgever is het natuurlijk fijn als u er zelf ook wat aan over gaat houden. De belasting over ontslagvergoeding is in de meeste gevallen 52%, zeker wanneer de belasting uw normale inkomen en de GOUDen handdruk bijelkaar op gaat tellen, maar wist u dat er ook mogelijkheden zijn om wat meer over te houden van uw ontslagvergoeding?Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$