Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8029 artikelen gevonden. Artikel 4676 tot 4680
Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: woensdag 24 april 2013

Grafieken: Verkoopcijfers GOUD en zilver bij de US Mint

Men roept dat er sinds de prijsdaling van GOUD en zilver zoveel meer fysiek metaal gekocht wordt. De levertijden en premies lopen verder op en de US Mint is zelfs even gestopt met het produceren van de 1/10 troy ounce GOUDen munt. Maar wordt er al meer GOUD en zilver verkocht dan in voorgaande jaren? Marketupdate heeft de grafieken!

Bron: Goudstandaard.com
Geplaatst: woensdag 24 april 2013

US Mint stopt met verkoop kleinste GOUDen munt

De vraag naar GOUDen munten is zo groot dat de US Mint tijdelijk stopt met het accepteren van orders voor de kleinste 1/10 troy ounce variant van de Gold Eagle. De GOUDen munten van de US Mint zijn na de prijsdaling van vorige week niet aan te slepen. In april werden er al 183.000 troy ounce aan GOUDen munten verkocht door het Amerikaanse munthuis.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 24 april 2013

Het publiek verkoopt de juniors, de insiders niet!

We kregen vandaag een interessante studie van INK Research onder ogen. Terwijl de meeste beleggers de junior GOUDmijnen vorige week met het badwater weggooiden, denken de insiders er anders over.

Volgens dit rapport, dat een goed beeld geeft van de Canadese juniorbeurs, zijn insiders bijzonder bullish en denken ze dat junior aandelen zwaar ondergewaardeerd zijn.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: dinsdag 23 april 2013

Jim Sinclair: "Banken willen geen GOUD geven"

Volgens Jim Sinclair begint het er steeds meer op te lijken dat er geen fysiek GOUD achter de 'papieren' handel in GOUDcontracten zit. Hij verwijst naar een goede vriend, die er niet in slaagde een substantiële hoeveelheid GOUD op te halen bij een bank in Zwitserland. Hoewel het GOUD op naam stond kreeg hij het niet mee, wel kon hij uitbetaald worden in cash. Het ging om meer dan 200.000 francs.

Bron: prijsvangoud.nl
Geplaatst: dinsdag 23 april 2013

Cijfers uit China brengen GOUD in mineur

Na vier dagen van stijgingen is vandaag dan toch weer een dag dat de [intlin="98" type="page"]kGOUDprijs[/intlink] lager is gesloten. Mede door tegenvallende cijfers uit China wist de GOUDprijs de serie van stijgingen niet vol te houden, en is de prijs van het edelmetaal weer richting de 1400 dollar per troy ounce gegaan. GOUD sloot de dag vandaag op een koers van 1412 dollar, wat ongeveer 14 dollar lager is dan de slotdag van de dag ervoor.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$