EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 4681 tot 4685 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: zondag 2 juni 2013

'Geheim vermogen Kaddafi in Zuid-Afrika'

KAAPSTAD (ANP) - Vier Zuid-Afrikaanse banken en twee lokale beveiligingsbedrijven zouden in totaal een miljard euro aan GOUD, diamanten en contanten bezitten die afkomstig zijn van de omgebrachte Libische dictator Muammar Kaddafi(1942-2011). De Zuid-Afrikaanse krant Sunday Times publiceerde een brief van de Libische ministers van Justitie en Financiën waarin staat dat Kaddafi ,,onrechtmatig verkregen'' vermogen in Zuid-Afrika heeft verborgen.

Lees verder op bnr.nl
Geplaatst op: zondag 2 juni 2013

Nieuw op Discovery Channel: 'Ice Cold Gold'

Groenland is een GOUDmijn. Onder de dikke laag sneeuw en ijs liggen kostbare edelmetalen zoals diamant, robijn én GOUD! Nooit eerder hebben mensen deze schatten uit de bevroren grond kunnen halen, maar daar komt nu verandering in.

Groenland is een GOUDmijn. Onder de dikke laag sneeuw en ijs liggen kostbare edelmetalen zoals diamant, robijn én GOUD! Nooit eerder hebben mensen deze schatten uit de bevroren grond kunnen halen, maar daar komt nu verandering in.

Door de opwarming van de aarde komen in de zomer gebieden bloot te liggen waar voor het eerst in miljoenen jaren gezocht kan worden naar GOUD. Acht heldhaftige gelukszoekers uit Amerika hebben familie en werk achtergelaten in de hoop op een GOUDen toekomst. Waar hun eigen land al bijna volledig leeggeroofd is sinds de goldrushes in de 19e eeuw, mogen ze nu als eersten hun drilboor zetten in de maagdelijke GOUDmijnen.

Lees verder op tv-visie.nl
Geplaatst op: zaterdag 1 juni 2013

GOUD en zilver report (Week 22)

Een korte terugblik op de ontwikkelingen in de GOUDmarkt en de zilvermarkt van afgelopen week. De GOUDprijs zakte 0,36% en de zilverprijs ging 1,45% omlaag. Centrale banken kochten in april opnieuw GOUD en de Canadese munt verkocht in het eerste kwartaal van 2013 bijna 2x zoveel GOUDen munten als een jaar eerder.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: vrijdag 31 mei 2013

Back to Basics met GOUD en zilver

De wereld zou beter terugkeren naar de basis; GOUD, zilver en een gezonde economie. Waarom GOUD en zilver? Omdat deze edelmetalen door de eeuwen heen hun nut al hebben bewezen voor een gezond monetair systeem.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 31 mei 2013

BOEM!! Nieuwe overname in het GOUD & Zilver Rapport

Terwijl de markt voor de GOUD- en zilvermijnaandelen op z’n reet ligt, knallen de nieuwe GOUD- en Zilver Kooptips van Slim Beleggen.

Terwijl de markt voor de GOUD- en zilvermijnaandelen op z’n reet ligt, knallen de nieuwe GOUD- en Zilver Kooptips van Slim Beleggen.

Nog geen 2 maanden geleden stelden we 2 nieuwe KOOPTIPS voor in het GOUD & Zilver Rapport van April 2013. De reden was vrij simpel: de prijs voor de activa van beide bedrijven was ronduit belachelijk goedkoop geworden.

Vandaag wordt al ingetekend op een van beide koopjes. Rainy River Resources ontving vanmorgen een overnamebod van New Gold.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs