Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8111 artikelen gevonden. Artikel 4691 tot 4695
Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: woensdag 1 mei 2013

Topman CME: "Mensen willen de GOUDcertificaten niet meer"

De topman van de CME, Terrence Duffy, zei tegneover Bloomberg dat men liever fysiek GOUD heeft dan afgeleide producten zoals GOUDcontracten en mijnaandelen. De vraag naar GOUDen munten was volgens hem groot, terwijl men papieren afgeleiden vaker links liet liggen.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 1 mei 2013

David Smith (The Morgan Report): ‘De ontkoppeling van de papieren markt van de fysieke markt is hier’

Volgens David Smith van The Morgan Report heeft de GOUD- en zilvercrash voor een verandering van de spelregels gezorgd. Mensen zijn niet meer bang om fysiek GOUD en zilver te kopen, ze willen zich kost wat kost indekken tegen de monetaire acties die over het financiële systeem razen. Er is geen vertrouwen meer na de zondvloed aan fiatgeld uit Europa, de Verenigde Staten en Japan.

Bron: prijsvangoud.nl
Geplaatst: woensdag 1 mei 2013

HSBC: "GOUD gaat eindigen op 1542 dollar"

Banken zijn dol op het naar buiten brengen van voorspellingen. En waar banken nog doller op zijn is het maken van nieuws waarbij de verwachtingen worden bijgesteld. Was het eerst Goldman Sachs die de verwachtingen voor GOUD naar beneden bijstelde, is het nu de beurt aan HSBC. De zakelijke bank heeft zijn verwachting voor het einddoel van de GOUDprijs voor 2013 met maarliefst 10% naar beneden bijgesteld, waarbij het doel voor de GOUDkoers komt te staan op 1542 dollar per troy ounce.

Bron: dekritischebelegger.nl
Geplaatst: dinsdag 30 april 2013

Het gewicht van GOUD

Vanochtend staat in het FD onze ingezonden brief naar aanleiding van het interview van Mathijs Schiffers van afgelopen zaterdag met Evy Hambro, de fondsmanager van BlackRock, getiteld: ‘In Azië staan rijen bij de juweliers; er is niet genoeg GOUD om aan de vraag te voldoen’. Hieronder de eerste regels van dat interview.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 30 april 2013

Kopers storten zich gretig op de zilvermarkt

In sympathie met de GOUDprijs heeft ook de zilverprijs een correctie van formaat ondergaan. Maar evenals bij GOUD heeft deze corrigerende beweging een nieuwe koopgolf op gang gebracht. Silver Bullion Pte, 1 van de grootste leveranciers van zilver in Singapore, kan de boom in de vraag maar moeilijk verwerken.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$