EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
32
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
32
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
26
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 4691 tot 4695 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: dinsdag 28 mei 2013

Mike “Mish” Shedlock: Bull market GOUD is NIET voorbij

Credit Suisse zegt in een nota dat GOUD nog meer onderuit zal gaan aangezien het appetijt voor GOUD bij de grote investeerders op een 5-jaars dieptepunt staat. De fysieke vraag naar GOUD vertraagt waardoor de GOUDprijs zal terugvallen tot $ 1.100 binnen een jaar en onder de $ 1.000 binnen de 5 jaar. Maar  

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 27 mei 2013

Rick Rule: Dit is hét moment om fortuinen te verdienen

Rick Rule, zakenpartner van Eric Sprott en CEO van Sprott USA, ziet het moment daar om fortuinen te verdienen in de GOUD- en zilvermijnsector. In beleggen ben je tegendraads of je wordt een slachtoffer van het systeem. Door in te gaan tegen wijdverbreide ideeën kan je veel geld verdienen als de storm is gaan liggen.

Ben Bernanke lijkt erin geslaagd te zijn om beleggers te overtuigen dat cash en liquiditeiten gelijk staan aan solvabiliteit. Dit is zo'n wijdverbreid idee waar je tegen moet vechten. Hij verwijst daarvoor naar de 

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 27 mei 2013

Dit is waarom de centrale banken zullen verliezen…

In het artikel "De echte waarde van GOUD ligt momenteel op $ 10.783/oz" kwam al aan bod dat er maar een mogelijke exit-strategie bestaat voor de centrale banken, namelijk via de opwaardering van de GOUDprijs. Uit hetzelfde artikel van GoldMoney komt ook de conclusie waarom de centrale banken gedoemd zijn om hun strijd te verliezen.

[...]

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 27 mei 2013

Voormalige Sovjetlanden breiden GOUDreserve uit

Rusland, Kazachstan en Azerbeidzjan hebben in april opnieuw GOUD gekocht, zo schrijft Bullion Street op basis van data die het IMF heeft vrijgegeven. Rusland kocht ruim 8 ton GOUD, de andere twee kochten respectievelijk 2,6 en 1 ton van het edelmetaal bij. Turkije voegde in april ook veel GOUD toe aan haar reserves, namelijk 18,22 ton.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: maandag 27 mei 2013

GOUDprijs zal bepaald worden door handel in fysiek GOUD

Jim Sinclair: “Handel in fysiek GOUD zal papierGOUD vervangen”

Jim Sinclair: “Handel in fysiek GOUD zal papierGOUD vervangen”

GOUDanalist Jim Sinclair is van mening dat de GOUDprijs in de toekomst bepaald zal worden door de handel in fysiek GOUD. Momenteel wordt de prijs nog bepaald door de handel in contractuele verplichtingen, ook wel ‘papierGOUD’ genoemd.

Lees verder op
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs