EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 4696 tot 4700 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: zaterdag 25 mei 2013

Geens schrapt bankbonussen

Minister van Financiën Koen Geens gaat het voor overheidsbankiers onmogelijk maken om nog bonussen, aandelenopties en GOUDen

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: vrijdag 24 mei 2013

Sprott gelooft nog steeds in de GOUD- en zilvermijnen

Sprott Silver Equities Class Co-Manager Maria Smirnova heeft nog steeds een goed oog in de GOUD-en zilvermijnen. Volgens Sprott zullen de zilvermijnen het heel goed doen de komende jaren. Dit komt vooral door de sterke hefboomwerking. Ondanks de prijsdaling van de laatste maanden, blijven ze geloven in een sterke toekomst.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 24 mei 2013

De stijging van de GOUDprijs is een groot misverstand

Beleggers beginnen stilaan te begrijpen dat de oude economische modellen niet meer werken. Zo ook voor GOUD. GOUD kende een sterke stijging in de verwachting van inflatie of zelfs hyperinflatie. Maar ook daarin waren de beleggers verkeerd. Dat is de reden waarom GOUD nu niet meer aantrekkelijk is. De stijging van de GOUDprijs de laatste jaren was gebaseerd op een groot misverstand, zegt 

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 24 mei 2013

Perceptie is Realiteit; Een analyse van GOUD en de S&P 500

In mijn laatste column "Monetisatie van Staatsschulden; het economische narcoticum" heb ik een grondige toelichting gegeven over de huidige aanpak van Centrale Banken en overheden. Ik heb duidelijk gemaakt waarom deze monetaire interventies de lange termijn problematiek niet oplossen en zelfs verslechteren. Door de verdovende effecten van deze ingrepen hebben verschillende Westerse landen lange tijd ver boven hun stand kunnen leven. Het probleem is dat deze zelfde landen nu hopeloos verslaafd zijn aan de monetaire heroïne van Centrale Banken.

[...]

Lees verder op 123aandeel.nl
Geplaatst op: vrijdag 24 mei 2013

Kosten GOUDmijnen blijven stijgen door lagere kwaliteit erts

GOUDmijnen halen steeds minder GOUD uit een ton puin en moeten hun productie daarom verder opschroeven. Dat gaat gepaard met hogere kosten voor brandstof en arbeid. De directe kostprijs van GOUD steeg in ene jaar tijd van $658 naar $738 per troy ounce. Dat is overigens niet de all-in kostprijs van GOUD, die ligt een stuk hoger.

Lees verder op MarketUpdate.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs