Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8111 artikelen gevonden. Artikel 471 tot 475
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 17 oktober 2016

Dit is het ideale moment om opnieuw GOUDmijnaandelen te kopen

Het is de afgelopen weken geen prettige periode geweest voor beleggers in GOUDmijnaandelen. Als klap op de vuurpijl was er de daling van gemiddeld 10% op 1 dag. Toch ziet de toekomst er rooskleurig uit voor beleggers die nu durven kopen. Dit is opnieuw een ideaal moment om toe te slaan.

Bron: Goudstandaard
Geplaatst: maandag 17 oktober 2016

BRICS-landen investeren in GOUDmijnsector

De vijf BRICS-landen hebben overeenstemming bereikt over hun eerste gezamenlijke investeringsproject, zo schrijft de Economic Times of India. De landen brengen geld en expertise bijeen voor de ontwikkeling van een nieuwe GOUDmijn in de Russische regio Kluchevskoye. De mijn zal 12 miljoen ton GOUDerts per jaar zal produceren en zal $400 tot $500 miljoen kosten.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 17 oktober 2016

Een ongewoon maar duidelijk koopsignaal voor GOUD

Nadat ze bij HSBC al waarschuwden voor een daling van de aandelenmarkt, zijn ze nu ook positief voor GOUD. Vooral op langere termijn zien ze het gele edelmetaal beter presteren. GOUD doet het traditioneel goed in periodes dat de globale handel terugvalt, zoals we dat de laatste maanden zien.

Protectionisme en een populistisch sentiment zijn historisch gezien positieve elementen voor een hogere vraag naar GOUD. Periodes van lagere internationale handel, dalende investeringen en veranderingen van het globale politieke landschap zijn ideaal voor een hogere GOUDprijs, aldus James Steel.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: zondag 16 oktober 2016

Tijd om terug GOUDmijnaandelen te kopen?

GOUDmijnaandelen kenden een verschroeiende rit tussen januari en augustus. Daarna volgde de onvermijdelijke correctie. Begin oktober donderden de GOUDmijnaandelen nog met tientallen procenten naar benden. Is het stilaan tijd om terug tot orde te komen en GOUDmijnaandelen te kopen?

Edelmetaalexpert Michael Ballanger legt in het kort uit waar de GOUDmijnaandelen vandaag staan. Volgens hem staan we dicht bij het einde van de val.

Bron: The Bullion House
Geplaatst: zaterdag 15 oktober 2016

Koersdoel GOUD lager bij UBS

Het koersdoel voor GOUD is deze week door UBS verlaagd. De grootste vermogensbeheerder ter wereld verwacht dat GOUD....Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$