EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
32
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
25
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 4706 tot 4710 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: woensdag 29 mei 2013

Mugabe wil een GOUDstandaard voor Zimbabwe

Mugabe wil een GOUDgedekte valuta lanceren die stabiel is en die internationaal geaccepteerd zal worden. De munt moet het gebruik van buitenlandse valuta als Amerikaanse dollars in eigen land overbodig maken. In 2009 voerde Mugabe al gesprekken met Gaddafi over een GOUDgedekte valuta voor het Afrikaanse continent.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: woensdag 29 mei 2013

Short squeeze GOUD komt dichterbij

Het aantal shorts op de papieren GOUDmarkt neemt voor de 6e opeenvolgende week toe. Het aantal short posities is momenteel al goed voor 14,6 miljoen ounces GOUD. De negativiteit rond het gele edelmetaal blijft toenemen. Als de GOUDprijs de weerstand van $ 1.400 kan doorbreken onder impuls van de fysieke vraag naar GOUD, komt een short squeeze heel dichtbij zegt

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 29 mei 2013

België ontleent 10 % van zijn GOUDreserves

De Belgische centrale bank verklaarde deze week dat ze 25 ton GOUD of 10 % van de GOUDreserves hebben ontleend. België heeft officieel een GOUDvoorraad van 227,5 ton. Eind 2011 had België nog 84,3 ton GOUD ontleend, in 2012 gemiddeld 48,1 ton aldus

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 29 mei 2013

Hedgefondsen waren in vijf jaar niet zo negatief over GOUD

Sentiment GOUD onder hedgefondsen op laagste punt in vijf jaar

Sentiment GOUD onder hedgefondsen op laagste punt in vijf jaar

Hedgefondsen zijn in vijf jaar tijd niet zo negatief geweest over GOUD als nu. Ondanks het stimuleringsprogramma van de Federal Reserve en de monetaire experimenten in Japan laten vermogensbeheerders het edelmetaal links liggen. De grote prijsdaling van april leverde een volatiliteit op waar niet alle fondsbeheerders zich aan willen wagen. Bij voorkeur belegger ze in aandelen en obligaties, die de laatste tijd een beter rendement behaalden dan GOUD.

Lees verder op
Geplaatst op: woensdag 29 mei 2013

Hedgefondsen waren in vijf jaar niet zo negatief over GOUD

Het sentiment onder hedgefondsen ten aanzien van GOUD is sinds juli 2007 niet meer zo negatief geweest. Hun speculatieve shortpositie op de Comex stijgt naar recordniveaus en het aantal partijen dat long durft te gaan blijft dalen. Men verwacht blijkbaar een verdere prijsdaling.

Lees verder op Goudstandaard.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs