Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8005 artikelen gevonden. Artikel 4706 tot 4710
Bron: beurs.nl
Geplaatst: donderdag 18 april 2013

Dit is hét moment om GOUD te kopen

GOUD zat al zo’n zes maanden in een geleidelijke neerwaartse trend, maar toch kwam de recente crash erg plotseling. In oktober vorig jaar stond GOUD net onder de $1800 per troy ounce (ongeveer 31 gram), maar half april dook het zelfs onder de $1400.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 18 april 2013

Vraag naar fysiek GOUD explodeert wereldwijd

Een blik op MarketUpdate leert ons dat de wereldwijde vraag naar fysiek GOUD explodeert in de laatste week. Ik bundel even de bericht van gisteren en vandaag die duiden op een sterke toename van de vraag naar fysiek GOUD, van Japan tot de Verenigde Staten.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 18 april 2013

US Mint verkoopt 2 ton GOUD,… op 1 dag!!

Volgens de gegevens van de US Mint heeft zij gisteren, 17 april, 63.500 ounces aan GOUDen munten verkocht. Dit komt overeen met 2 ton GOUD dat werd verkocht aan GOUDen munten, ... op 1 dag. Dit bewijst nogmaals de grote divergentie tussen de papieren GOUDprijs en de fysieke vraag naar GOUD. In heel april ligt de verkoop bij de US Mint al op 147.000 ounces. Dit is meer dan februari en maart tezamen, en we zijn nog maar in de helft van de maand zegt

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 18 april 2013

Yes!! De GOUDprijs daalt

Zo denken ze er alvast over in China, India en Japan zegt The Daily Reckoning.

De crash van de GOUDprijs maakt de inwoners in deze landen heel blij. Zij kunnen nu meer GOUD kopen dan enkele maanden geleden. Dit kan een steun worden onder de GOUDprijs de komende tijd.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 18 april 2013

Richard Russell: Trekt lessen uit de trends bij enkele miljardairs

Richard Russell is al decennia lang een GOUDkever. Volgens hem is de huidige correctie van de GOUDprijs niet het einde van de stierenmarkt voor GOUD. Hij kijkt daarvoor naar het gedrag van enkele miljardairs zoals Warren Buffet, John Paulson en George Soros. Zij verkopen al hun posities in de consumentenaandelen. Dit toont aan dat de Amerikaanse consument het misschien wel eens heeft gehad. Dit is slecht nieuws voor de Amerikaanse economie en goed nieuws voor GOUD.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$