EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
33
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
32
kliks
16
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 4711 tot 4715 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: woensdag 29 mei 2013

Hedgefondsen waren in vijf jaar niet zo negatief over GOUD

Het sentiment onder hedgefondsen ten aanzien van GOUD is sinds juli 2007 niet meer zo negatief geweest. Hun speculatieve shortpositie op de Comex stijgt naar recordniveaus en het aantal partijen dat long durft te gaan blijft dalen. Men verwacht blijkbaar een verdere prijsdaling.

Lees verder op Goudstandaard.com
Geplaatst op: woensdag 29 mei 2013

Centrale banken blijven GOUD kopen

De centrale banken van Rusland, Griekenland, Turkije Kazakhstan en Azerbeidjan hebben hun GOUDreserves in april voor de 7de maand op rij aangevuld. De centrale bankiers liggen dus blijkbaar niet wakker van de corrigerende beweging die de GOUDprijs vorige maand heeft gemaakt.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 29 mei 2013

Klokkenluider World Bank: Er is geen GOUD in Fort Knox

Een voormalige insider van de World Bank, ex-Senior Counsel Karen Hudes, zegt dat het globale financiële systeem gedomineerd wordt rond een kleine groep corrupte, machtsbeluste mensen rond de Federal Reserve. Ze gelooft ook dat er geen GOUD meer aanwezig is in Fort Knox. Karen Hudes werd naar eigen zeggen ontslagen wanneer ze met deze gegevens naar buiten wou komen.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 28 mei 2013

Make no mistake! Amerikaanse monetaire politiek zal GOUDprijs blijven ondersteunen

Francisco Blanch van Bank of America Merrill Lynch Global Research neemt de handschoen op tegen al diegenen die schreeuwen dat het over en uit is met het GOUD. Het is namelijk opvallend dat god en klein piertje momenteel de GOUDprijs de dieperik in schreeuwt.

Volledig ten oprechte volgens Blanch, want er zijn wel degelijk argumenten in te brengen die pro het GOUD pleiten. De Amerikaanse monetaire politiek zal de GOUDprijs blijven ondersteunen, de Fed blijft namelijk aan een gezapig tempo geld drukken.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 28 mei 2013

GOUD bleef nooit lang onder de ‘Stairway To Hell’

Citibank analist Tom Fitzpatrick is optimistisch voor GOUD op de middellange en lange termijn. Hij verwijst daarvoor naar de 'Stairway To Hell', de trap naar de hel van het Amerikaanse schuldplafond. Het schuldplafond is al geruime tijd uit het nieuws verdwenen, maar sinds 2000 is de GOUDprijs nooit lang onder de evolutie van het Amerikaanse schuldplafond gebleven.

In 2008 daalde de GOUDprijs al eens terug tot $ 682 waarna het opveerde tot $ 1.921 in drie jaar tijd. Eenzelfde evolutie zou de GOUDprijs doen zakken tot $ 1.260 om daarna op te veren naar $ 3.500 tegen 2016. Dit komt overeen met de vermoedelijke evolutie van het Amerikaanse schuldplafonds aldus Tom Fitzpatrick.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs