Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8144 artikelen gevonden. Artikel 4716 tot 4720
Bron:
Geplaatst: donderdag 2 mei 2013

Perth Mint verkoopt recordaantal munten

Niet alleen de US Mint heeft het heel erg druk gekregen sinds de prijsdaling van GOUD op 12 en 15 april. Ook bij de Perth Mint in Australiƫ worden er overuren gemaakt om aan de vraag naar fysiek GOUD te voldoen. Vooral vanuit de VS is er heel veel vraag naar de producten van de Perth Mint, zoals de GOUDen Kangaroo munt en de zilveren Lunar, Kookaburra en Koala varianten.

Ron Currie van de Perth Mint liet weten dat de Perth Mint ook in het weekend zal produceren, zodat men aan de toegenomen vraag kan voldoen. Het Australische munthuis, dat in 1899 haar deuren opende, heeft het in jaren niet meer zo druk gehad als nu. Door de fabriek ook in de weekenden open te houden kan er meer voorraad worden aangelegd en kunnen opgestapelde bestellingen sneller afgehandeld worden.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 2 mei 2013

Heeft de prijsval bij het GOUD u afgeschrikt? Niets van aantrekken, blijf gewoon kopen

Het was een wilde rit met het GOUD, daar is het iedereen het gloeiend over eens. Maar hoe moet het nu verder? Heeft de prijsval bij het GOUD u afgeschrikt? Niets van aantrekken, blijf gewoon kopen. De waardering van GOUD is aantrekkelijk, de vraag trok meteen weer aan.

Vooral de verrassend grote fysieke vraag naar GOUD heeft ons in aangename zin verrast. Precies vanwege die ongemeen grote vraag naar fysiek GOUD steeg de GOUDprijs vorige week in 1 klap met 3 percent. ETF Securities meent dat de bodem onder het GOUD al is gelegd.

Bron: Goudstandaard.com
Geplaatst: donderdag 2 mei 2013

Perth Mint verkoopt recordaantal munten

De Perth Mint laat de productielijn ook in het weekend op volle kracht draaien om aan de gestegen vraag naar GOUDen munten te kunnen voldoen. Vooral vanuit de VS is de vraag naar de munten van Australische makelij groot. Volgens Ron Currie van de Perth Mint is het er lang niet meer zo druk geweest.

Bron: yahoo.com
Geplaatst: woensdag 1 mei 2013

Arizona: senaat wil GOUD en zilver tot wettig betaalmiddel verklaren

PHOENIX (Reuters) - The Arizona Senate on Tuesday approved a measure to make gold and silver legal currency in the state, in a response to what backers said was a lack of confidence in the international monetary system.

Bron: prijsvangoud.nl
Geplaatst: woensdag 1 mei 2013

FED spreekt, GOUD duikelt!

Vandaag was een behoorlijk slechte dag voor de prijs van GOUD. Het edelmetaal handelt op dit moment met een koers van 1451 dollar per troy ounce, wat bijna 25 dollar is dan de koers waarmee GOUD de dag begon. Uitspraken van de FED zijn de voornaamste reden dat GOUD weer een redelijke duikeling heeft gemaakt, ondanks dat analisten verwachten dat deze week een positieve week voor GOUD zou worden.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$