Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8029 artikelen gevonden. Artikel 4716 tot 4720
Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 19 april 2013

Middelkoop: afgelopen week was een game changer voor GOUD

Willem Middelkoop heeft zich op uitgesproken over de recente crash van de GOUDprijs. Volgens Middelkoop ziet de situatie op de GOUDmarkt er beter uit dan ooit tevoren. De afgelopen week was een game changer in het spel tussen papieren GOUD en fysiek GOUD.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 19 april 2013

3 Trends voor hogere grondstofprijzen

Greg Dorsey praat met The Gold Report over de toekomst van de grondstoffen. Hij ziet 3 grote krachten die de grondstoffen op lange termijn hoger zullen sturen, zowel voor GOUD, zilver, platina, koper als palladium. Dit zijn de 3 trends die zullen zorgen voor de stijging van de grondstofprijzen.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: vrijdag 19 april 2013

Infographic: 10 opmerkelijke feiten over GOUD

Een infographic over GOUD, altijd leuk. Het schijnt dat een troy ounce zuiver GOUD uitgerold kan worden tot een flinterdun draadje van 70 kilometer! Het meeste GOUD is gevonden in de VS, Canada en Zuid-Afrika.

Bron: Goudstandaard.com
Geplaatst: vrijdag 19 april 2013

WGC: Sterke vraag naar fysiek GOUD na prijsdaling

De prijsdaling heeft vooral kopers met een lange-termijn visie naar de GOUDmarkt gelokt, zo concludeert de World Gold Council. Handelaren in de futuresmarkt verkochten papierGOUD, terwijl in de fysieke markt tekorten dreigen. In Dubai zou het GOUD al schaars zijn geworden.

Bron: freedombytes.info
Geplaatst: vrijdag 19 april 2013

Vraag naar fysiek GOUD explodeert wereldwijd

Een blik op MarketUpdate leert ons dat de wereldwijde vraag naar fysiek GOUD explodeert in de laatste week. Ik bundel even de bericht van gisteren en vandaag die duiden op een sterke toename van de vraag naar fysiek GOUD, van Japan tot de Verenigde Staten.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$