EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
33
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
32
kliks
16
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 4721 tot 4725 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: dinsdag 28 mei 2013

Griekenland verhoogt voor de 4e maand op rij zijn GOUDreserves

Rusland, Griekenland, Turkije, Wit-Rusland, Kazachstan en Azerbeidzjan verhoogden vorige maand opnieuw hun GOUDreserves om zo hun deviezenreserves verder te diversifiëren. Het is opvallend dat Griekenland nu voor de vierde maand op rij zijn GOUDreserves weet te verhogen aldus SilverDoctors

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 28 mei 2013

Waarom je goed vast moet houden aan je GOUD!

Elke keer de prijs voor GOUD op de beurs naar boven of naar beneden gaat, wegen de beleggers de voor- en de nadelen tegen elkaar af. Het is de papieren GOUDprijs die voor kopzorgen zorgt. Het fysieke GOUD werkt zich ondertussen een weg van de zwakke handen naar de sterke handen. Sterke handen kopen bij de dips, zwakke handen verkopen in paniek.

Of de shake-out van vorige maand de laatste was, zal de toekomst moeten uitwijzen. Het heeft er wel voor gezorgd dat het proces versneld. Hoewel de fysieke kracht niet kan voorkomen dat de prijs eventueel nog lager kan, zijn er voldoende sterke handen die uitreiken naar het fysieke GOUD. Nu zou dus het slechtste moment zijn om je overtuiging over boord te gooien en over stag te gaan.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 28 mei 2013

College over economie, centrale banken en GOUD

Grant Williams van de nieuwsbrief "Things that make you go hmmm..." heeft een college van drie kwartier online gezet. Aan de hand van een groot aantal grafieken bespreekt hij de toestand van de wereldeconomie. Ook is er veel aandacht voor GOUD.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: dinsdag 28 mei 2013

Europa: de reddende engel voor GOUD en zilver?

Europa en de Verenigde Staten hebben een totaal andere aanpak gehanteerd om de financiële crisis te verteren. Europa ging op een zware vermageringskuur en de Verenigde Staten zette de geldpersen op volle toeren. Tot op heden lijkt het erop dat de aanpak van de Verenigde Staten de beste was. Maar de VS mag Europa vriendelijk bedanken, zonder de besparingen kon de VS het gaspedaal van de geldpers niet zo diep indrukken.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 28 mei 2013

Mike “Mish” Shedlock: Bull market GOUD is NIET voorbij

Credit Suisse zegt in een nota dat GOUD nog meer onderuit zal gaan aangezien het appetijt voor GOUD bij de grote investeerders op een 5-jaars dieptepunt staat. De fysieke vraag naar GOUD vertraagt waardoor de GOUDprijs zal terugvallen tot $ 1.100 binnen een jaar en onder de $ 1.000 binnen de 5 jaar. Maar  

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs