Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8136 artikelen gevonden. Artikel 4726 tot 4730
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 29 april 2013

GOUDkoorts in India!

Wie er op had gerekend dat de scherpe prijsdaling bij het GOUD de kopers had verjaagd heeft zich duidelijk vergist. Over de hele wereld is de jacht geopend op fysiek GOUD. Solden op de GOUDmarkt is een buitenkansje, zo lijkt de filosofie achter het gedrag van de kopers te zijn.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: maandag 29 april 2013

Waarom zou de COMEX moeten crashen?

Vaak wordt geroepen dat er een short squeeze kan plaatsvinden op de COMEX, de plek waar contracten voor toekomstige levering van GOUD en zilver verhandeld worden. Er is namelijk niet genoeg GOUD en zilver aanwezig om alle contracten te dekken. Volgens de GOUDanalist van de Perth Mint hoeven we ons daar niet zo druk over te maken.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: maandag 29 april 2013

Ook fondsmanager BlackRock gelooft in GOUD

Het FD plaatste afgeloepn zaterdag een interessant interview met fondsbeheerder Hambro van BlackRock. Ook hij is positief over GOUD en verwijst naar trends die we op Marketupdate ook al besproken hebben.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 29 april 2013

De edelmetalenpoll van Reuters: prijzen gaan hoger

Volgens een rondvraag van Reuters bij analisten gaan de prijzen voor edelmetalen hoger in de loop van het jaar. Slechts 3 banken van de 29 zien een fors lagere GOUDprijs, de meeste banken verwachten dat de GOUDprijs rond dit niveau zal blijven of licht zal stijgen, zo lezen we op

Bron: The SilverMountain
Geplaatst: maandag 29 april 2013

Documentaire over de wereld van GOUD

In Canada kwam recentelijk een documentaire uit genaamd The Secret World of Gold. In deze zeer interessante documentaire wordt gekeken naar de geschiedenis van GOUD, de rol die GOUD in de wereldeconomie inneemt en de manier waarop de GOUDprijs tot stand komt en gemanipuleerd wordt.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$