Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8071 artikelen gevonden. Artikel 4731 tot 4735
Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 23 april 2013

Heb jij ook deze fout gemaakt met GOUD?

Op King World News  praat Eric King regelmatig met de legendarische GOUDgoeroe Jim Sinclair. Vandaag gaat het gesprek over het gebrek aan fysiek GOUD wanneer klanten hun GOUD willen opvragen bij de banken. Heb jij ook deze fout gemaakt om je GOUD bij de grote banken te laten? Dan is het tijd om wakker te worden, want er is geen GOUD meer zegt Jim Sinclair.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 23 april 2013

The Secret World Of Gold (Deel 2)

Gisteren publiceerden we het eerste deel van The Secret World of Gold waarin het belang van GOUD duidelijk werd gemaakt. In het tweede deel gaan we verder waarom GOUD door de eeuwen heen zo belangrijk was tijdens de verschillende oorlogen. De Verenigde Staten heeft geprofiteerd van zijn neutraliteit om het GOUD van vele landen binnen te halen.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 22 april 2013

Bill Fleckenstein: ‘Hou je GOUD stevig bij!’

Chris Martenson had een uitgebreid gesprek met Bill Fleckenstein, beruchte hedge fund manager en notoire shorter bij Fleckenstein Capital. Voor Fleckenstein is het een uitgemaakte zaak. De markt zal op een gegeven ogenblik de geldpersen van de centrale banken afpakken.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 22 april 2013

Jim Rickards legt uit wanneer hij zijn GOUD verkoopt

Jim Rickards, auteur van "Currency Wars", zegt dat Société Générale gelijk heeft als ze zeggen dat het tijdperk van GOUD gedaan is wanneer de ideale fundamentele en macro-economische factoren samenvallen en zorgen voor een crash van de GOUDprijs. Dit is het geval als de Fed de rentevoeten optrekt en stopt met quantitative easing, maar zover zijn we nog niet zegt Rickards.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 22 april 2013

Luc van Hecke (CEO AmsterdamGold): ‘Fysiek GOUD past niet in de versnipperraar’

De wereldGOUDkoers zoals we die al tientallen jaren gebruiken is de afgelopen jaren veranderd in een papieren tijger. De handel is ‘vervuild’ geraakt door papieren contracten op GOUD, er wordt ongeveer 80 tot 100 keer de daadwerkelijke GOUDvoorraad op de wereld verhandeld. Na de daling van de afgelopen dagen zijn er maar weinig handelaren bereid afstand te doen van echt GOUD of zilver. Bij de handelaren van edelmetalen zoals AmsterdamGold zijn de munten en baren niet aan te slepen en zij zijn niet de enige.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$