Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8144 artikelen gevonden. Artikel 4736 tot 4740
Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: maandag 29 april 2013

Ook fondsmanager BlackRock gelooft in GOUD

Het FD plaatste afgeloepn zaterdag een interessant interview met fondsbeheerder Hambro van BlackRock. Ook hij is positief over GOUD en verwijst naar trends die we op Marketupdate ook al besproken hebben.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 29 april 2013

De edelmetalenpoll van Reuters: prijzen gaan hoger

Volgens een rondvraag van Reuters bij analisten gaan de prijzen voor edelmetalen hoger in de loop van het jaar. Slechts 3 banken van de 29 zien een fors lagere GOUDprijs, de meeste banken verwachten dat de GOUDprijs rond dit niveau zal blijven of licht zal stijgen, zo lezen we op

Bron: The SilverMountain
Geplaatst: maandag 29 april 2013

Documentaire over de wereld van GOUD

In Canada kwam recentelijk een documentaire uit genaamd The Secret World of Gold. In deze zeer interessante documentaire wordt gekeken naar de geschiedenis van GOUD, de rol die GOUD in de wereldeconomie inneemt en de manier waarop de GOUDprijs tot stand komt en gemanipuleerd wordt.

Bron: prijsvangoud.nl
Geplaatst: zondag 28 april 2013

Vooruitblik: Verder herstel na correctie van de GOUDprijs

Net zoals de voorgaande week is ook de aankomende week de verwachting dat de GOUDprijs zal gaan oplopen. Dit is de uitkomst van de wekelijkse enquête van Kitco. De ondervraagden zijn ervan overtuigd dat GOUD nog langere tijd kan meeliften op de enorme vraag naar fysiek GOUD, die ook de afgelopen week sterk is aangetrokken.

Bron: goudbubbel.nl
Geplaatst: zondag 28 april 2013

Autodealer gaat nu ook Bitcoin accepteren

  De GOUDbubbel loopt leeg: Verlies in 2013 al ruim 16%! »

Bitcoins worden steeds populairder. Ondanks de hevige crash van de afgelopen weken blijven mensen vertrouwen houden in de digitale munt. Er zijn al diverse online winkels die Bitoins accepteren als geldig betaalmiddel, maar er is nu ook een autodealer die Bitcoins gaat accepteren. Dit is opmerkelijk te noemen aangezien niet eerder een “offline” winkel heeft gewaagd om Bitcoins te accepteren:Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$