Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8110 artikelen gevonden. Artikel 4741 tot 4745
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 25 april 2013

Stormloop op alles wat naar GOUD ruikt in India

India is en blijft 1 van de belangrijkste afzetmarkten voor GOUD. De Indische regering probeerde de aantrekkingskracht van GOUD te verkleinen door het invoeren van een importbelasting. De massale GOUDimport dreigde namelijk de Indische handelsbalans scheef te trekken.

Bron: express.be
Geplaatst: donderdag 25 april 2013

GOUD maakt helft van recordverlies alweer goed - Express.be

GOUD heeft zopas zijn grootste 8-daagse inhaalrally in de voorbije 20 maanden achter de rug. Nadat het edelmetaal woensdag opnieuw 1% hoger ging klokte het af op 1.445 dollar per ounce en heeft het de helft van het recordverlies op 12 april goed gemaakt.

Het lijkt er op dat de grote vraag naar fysisch GOUD - in Azië zou sprake zijn van een heuse GOUDrush - dat zowat over ter wereld wordt genoteerd terug in de prijs verrekend zit.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 25 april 2013

Aanschuiven bij de Perth Mint voor GOUD

Een ongewoon beeld bij de Perth Mint in Australië. De bevolking staat in lange rijen aan te schuiven om fysiek GOUD te kopen. Bij de opening van de Perth Mint stormde iedereen naar binnen, allemaal om GOUD te kopen, niet om GOUD te verkopen.

De verkoop van GOUDen munten steeg in Australië met 49 procent in het eerste kwartaal van 2013. Door de daling van de GOUDprijs verdubbelde het volume van de Perth Mint op een week tijd.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 24 april 2013

Een bijna garantie op stijgende prijzen bij deze edelmetalen

Samen met GOUD en zilver zijn de prijzen voor platina en palladium mee onderuit gegaan de laatste weken. Maar de fundamenten voor deze twee edelmetalen ogen veel beter dan voor GOUD. Platina en palladium worden vooral in de auto-industrie gebruikt en het is deze sector die vooral in China een enorme boom kent.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 24 april 2013

GOUD naar $ 5.000 – maar nog weinigen zullen dan GOUD bezitten

Mark Mahaffey, medeoprichter van Hinde Capital, zegt dat er nog hyperinflatie aan komt in de Verenigde Staten en mogelijk nog andere landen zoals Japan en Europa. GOUD zal de komende jaren ook nog naar $ 5.000 gaan, maar dan zullen er nog weinigen in de markt zitten na alle volatiliteit.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$