EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
32
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
32
kliks
16
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 4741 tot 4745 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: vrijdag 24 mei 2013

Waarom manipuleren de centrale banken de GOUDprijs niet hoger?

In een interview op Financial Sense vraagt Marc Faber zich af waarom de centrale banken de GOUDprijs niet hoger manipuleren, in de veronderstelling dat ze de GOUDprijs nu naar beneden manipuleren. Er zijn vele theorieën over de manipulatie van de GOUDprijs, maar daar distantieert Faber zich van. Hij vraagt zich wel af wie bevoordeeld is bij een lagere GOUDprijs.

Faber zegt dat volgens Eric Sprott de GOUDvoorraden in de Verenigde Staten verdwenen zijn. De Federal Reserve zou daarom de GOUDprijs naar beneden manipuleren. Maar waarom zou de Federal Reserve de GOUDprijs naar beneden manipuleren en daardoor China, Rusland en India de kans geven om goedkoop GOUD in te slaan.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 24 mei 2013

GOUDprijs lijkt dubbele bodem te vormen

Matthew Schilling, commodity broker bij R.J. O’Brien in Chicago, is op basis van de charts niet zo pessimistisch voor het GOUD. De GOUDprijs lijkt een dubbele bodem te vormen, van waarop een herstelfase kan ingezet worden. Hoe ver dat herstel kan reiken is nog onduidelijk.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 24 mei 2013

"De dagen van GOUD zijn geteld"

GOUD is een volkomen nutteloos metaal dat in een tijdperk van lage inflatie geen enkel nut heeft. Centrale banken hebben het metaal door de jaren heen zeer geleidelijk verkocht, om een crash van de GOUDprijs te voorkomen. We lezen dit in een opiniestuk in de Financial Times uit 2004. De GOUDprijs was toen $400 per troy ounce.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: donderdag 23 mei 2013

GOUD heeft goede dag

Bernankes uitspraken van gisteren waren zodanig vaag, dat handelaren aanvankelijk dachten dat hij zijn QE-programma zou voortzetten. Totdat ze de man lieten uitspreken, toen kwamen ze erachter dat hij het monetair verruimen gaat afbouwen. 

Dus knalde de GOUDprijs omlaag. Maar. We weten niet wanneer hij de duimschroeven gaat aandraaien. En dus gaat GOUD momenteel best weer lekker. See no evil, hear no evil. En iets met speculatie.

Lees verder op dagelijksestandaard.nl
Geplaatst op: donderdag 23 mei 2013

Wakker worden met een GOUDprijs van $ 4.000? Het kan!

Bill Holter van Miles Franklin Ltd kan het altijd mooi formuleren, maar hij heeft het dikwijls bij het juiste eind. Is het mogelijk dat we gaan slapen met een GOUDprijs van $ 1.500 en terug wakker worden met een GOUDprijs van $ 4.000? Volgens hem is dit perfect mogelijk, en het proces is al in volle gang. Dit legt hij uit op 

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs