Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8111 artikelen gevonden. Artikel 4756 tot 4760
Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 24 april 2013

The Secret World Of Gold (Deel 3)

, presenteren we vandaag het laatste deel van deze fantastische documentaire over de geheime wereld van GOUD. In dit derde deel komt Eric Sprott aan bod. Ook gaat het over de grote banken en de centrale banken die hun GOUD uit leasen. Volgens Sprott is alle gemijnd GOUD nog steeds voorhanden, mensen verliezen GOUD niet uit het oog. En toch klopt er iets niet met de cijfers.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 24 april 2013

Fed weigert audit voor Duits GOUD

De helft van het Duitse GOUD ligt opgeslagen in de kluizen van de Federal Reserve. Vorig jaar besliste Duitsland om dit GOUD terug te halen. De Federal Reserve ging daarmee akkoord, maar de Duitsers moeten wel wachten tot 2020, een wachttijd van 7 jaar dus. Eerder was niet mogelijk volgens de Fed. Daarop stuurde Duitsland experts naar Amerika om het GOUD te zien, maar ook dit wordt geweigerd.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: woensdag 24 april 2013

Grafieken: Verkoopcijfers GOUD en zilver bij de US Mint

Men roept dat er sinds de prijsdaling van GOUD en zilver zoveel meer fysiek metaal gekocht wordt. De levertijden en premies lopen verder op en de US Mint is zelfs even gestopt met het produceren van de 1/10 troy ounce GOUDen munt. Maar wordt er al meer GOUD en zilver verkocht dan in voorgaande jaren? Marketupdate heeft de grafieken!

Bron: Goudstandaard.com
Geplaatst: woensdag 24 april 2013

US Mint stopt met verkoop kleinste GOUDen munt

De vraag naar GOUDen munten is zo groot dat de US Mint tijdelijk stopt met het accepteren van orders voor de kleinste 1/10 troy ounce variant van de Gold Eagle. De GOUDen munten van de US Mint zijn na de prijsdaling van vorige week niet aan te slepen. In april werden er al 183.000 troy ounce aan GOUDen munten verkocht door het Amerikaanse munthuis.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 24 april 2013

Het publiek verkoopt de juniors, de insiders niet!

We kregen vandaag een interessante studie van INK Research onder ogen. Terwijl de meeste beleggers de junior GOUDmijnen vorige week met het badwater weggooiden, denken de insiders er anders over.

Volgens dit rapport, dat een goed beeld geeft van de Canadese juniorbeurs, zijn insiders bijzonder bullish en denken ze dat junior aandelen zwaar ondergewaardeerd zijn.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$