Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8162 artikelen gevonden. Artikel 4756 tot 4760
Bron: The SilverMountain
Geplaatst: maandag 29 april 2013

Documentaire over de wereld van GOUD

In Canada kwam recentelijk een documentaire uit genaamd The Secret World of Gold. In deze zeer interessante documentaire wordt gekeken naar de geschiedenis van GOUD, de rol die GOUD in de wereldeconomie inneemt en de manier waarop de GOUDprijs tot stand komt en gemanipuleerd wordt.

Bron: prijsvangoud.nl
Geplaatst: zondag 28 april 2013

Vooruitblik: Verder herstel na correctie van de GOUDprijs

Net zoals de voorgaande week is ook de aankomende week de verwachting dat de GOUDprijs zal gaan oplopen. Dit is de uitkomst van de wekelijkse enquête van Kitco. De ondervraagden zijn ervan overtuigd dat GOUD nog langere tijd kan meeliften op de enorme vraag naar fysiek GOUD, die ook de afgelopen week sterk is aangetrokken.

Bron: goudbubbel.nl
Geplaatst: zondag 28 april 2013

Autodealer gaat nu ook Bitcoin accepteren

  De GOUDbubbel loopt leeg: Verlies in 2013 al ruim 16%! »

Bitcoins worden steeds populairder. Ondanks de hevige crash van de afgelopen weken blijven mensen vertrouwen houden in de digitale munt. Er zijn al diverse online winkels die Bitoins accepteren als geldig betaalmiddel, maar er is nu ook een autodealer die Bitcoins gaat accepteren. Dit is opmerkelijk te noemen aangezien niet eerder een “offline” winkel heeft gewaagd om Bitcoins te accepteren:

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: zondag 28 april 2013

GOUD en zilver report (Week 17)

Het weekoverzicht van Marketupdate met de prijsontwikkeling van GOUD en zilver van de afgelopen week en het laatste nieuws uit de markt.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: zaterdag 27 april 2013

Max Keiser over GOUD en centrale banken

Max Keiser gaat in een uitzending van BBC in discussie met de Britse econoom Daniel Knowles over GOUD, centrale banken en de economie.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$