Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8112 artikelen gevonden. Artikel 4761 tot 4765
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 24 april 2013

Het publiek verkoopt de juniors, de insiders niet!

We kregen vandaag een interessante studie van INK Research onder ogen. Terwijl de meeste beleggers de junior GOUDmijnen vorige week met het badwater weggooiden, denken de insiders er anders over.

Volgens dit rapport, dat een goed beeld geeft van de Canadese juniorbeurs, zijn insiders bijzonder bullish en denken ze dat junior aandelen zwaar ondergewaardeerd zijn.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: dinsdag 23 april 2013

Jim Sinclair: "Banken willen geen GOUD geven"

Volgens Jim Sinclair begint het er steeds meer op te lijken dat er geen fysiek GOUD achter de 'papieren' handel in GOUDcontracten zit. Hij verwijst naar een goede vriend, die er niet in slaagde een substantiële hoeveelheid GOUD op te halen bij een bank in Zwitserland. Hoewel het GOUD op naam stond kreeg hij het niet mee, wel kon hij uitbetaald worden in cash. Het ging om meer dan 200.000 francs.

Bron: prijsvangoud.nl
Geplaatst: dinsdag 23 april 2013

Cijfers uit China brengen GOUD in mineur

Na vier dagen van stijgingen is vandaag dan toch weer een dag dat de [intlin="98" type="page"]kGOUDprijs[/intlink] lager is gesloten. Mede door tegenvallende cijfers uit China wist de GOUDprijs de serie van stijgingen niet vol te houden, en is de prijs van het edelmetaal weer richting de 1400 dollar per troy ounce gegaan. GOUD sloot de dag vandaag op een koers van 1412 dollar, wat ongeveer 14 dollar lager is dan de slotdag van de dag ervoor.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 23 april 2013

Hoe ziet het technische plaatje voor het GOUD er uit?

Hoe ziet het technische plaatje voor het GOUD er uit? Het leek ons wel eens interessant om een rondvraag te doen bij de technische analisten over de bewegingen in de GOUDprijs die ze verwachten. Uitgangspunt is de herstelbeweging die we gisteren zagen.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 23 april 2013

De waarheid achter de correlatie tussen GOUDprijs en GOUD-ETF’s

Er is veel commotie ontstaan doordat de outflows van GOUD-ETF's de daling van de GOUDprijs zou veroorzaakt hebben. Ontegensprekelijk zal de verkoop van GOUD door de GOUD-ETF's er iets mee te maken hebben, maar er is geen sluitende correlatie tussen beide zegt Seeking Alpha.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$