EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
30
kliks
23
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
19
kliks
18
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 4761 tot 4765 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: maandag 13 mei 2013

GOUD terug naar $ 1.322?

Vorige week daalde de GOUDprijs voor het eerst op weekbasis sinds de grote crash. Na een sterke remonte zit de mot er wat in de laatste 2 weken. Een daling door de steun van $ 1.440 kan de GOUDprijs laten corrigeren tot het volgende steunniveau van $ 1.322, dit was het laagste punt tijdens de grote GOUD crash.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 13 mei 2013

Moederdag voedt nieuwe fysieke GOUDrush

Wie dacht dat de fysieke GOUDrush bijna ten einde zou lopen, heeft het verkeerd. Over heel de wereld zien we een stijging van de vraag naar fysiek GOUD en zilver. Zelfs Moederdag zorgt voor een nieuwe opstoot, ook in de Verenigde Staten. Consumenten zien door de daling van de GOUD- en zilverprijs meer waarde in juwelen.

Consumenten betalen liever iets meer voor een mooi GOUDen of zilveren juweel waar de moeder lang van kan genieten dan aan bloemen of chocolade dat na een week al verloren is. 1 op de 3 Amerikanen zegt juwelen te kopen voor Moederdag. Dit is het hoogste cijfer in negen jaar. In 2012 steeg de verkoop van juwelen al van $ 67 miljard (2011) naar $ 71 miljard.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: zondag 12 mei 2013

Investeren in GOUD

Investeren in GOUD heeft de laatste jaren een enorme vlucht genomen. Mede dankzij de dalende spaarrentes en de zoektocht naar een veilige belegging in crisistijd, investeren veel mensen in GOUD. In dit artikel leest u alle mogelijkheden en de risico's van investeren in GOUD.

Lees verder op sparenofbeleggen.com
Geplaatst op: zondag 12 mei 2013

GOUD en zilver report (Week 19)

Het Marketupdate weekoverzicht met grafieken van de GOUD- en zilverprijzen en de laatste nieuwtjes en trends uit de GOUDmarkt.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: zaterdag 11 mei 2013

Belasting over ontslagvergoeding

Wanneer u een GOUDen handdruk heeft gekregen van uw werkgever is het natuurlijk fijn als u er zelf ook wat aan over gaat houden. De belasting over ontslagvergoeding is in de meeste gevallen 52%, zeker wanneer de belasting uw normale inkomen en de GOUDen handdruk bijelkaar op gaat tellen, maar wist u dat er ook mogelijkheden zijn om wat meer over te houden van uw ontslagvergoeding?

Lees verder op vergoedingbijontslag.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs