EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 4766 tot 4770 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: woensdag 15 mei 2013

Rob McEwen: Wij zitten dicht bij de bodem voor GOUD én zeker voor GOUDmijnaandelen

is een van de grootste in de mijnbouwindustrie. Ook hij kan de toekomst niet voorspellen, maar als een man van zijn allure iets zegt, kan je maar beter luisteren. Volgens McEwen zitten we dicht tegen de bodem voor de GOUDprijs, en zeker voor GOUDmijnaandelen.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 14 mei 2013

Zilver: Basismetaal of Edelmetaal

Zilver heeft enkele unieke eigenschappen waardoor het als grondstof wordt gebruikt in de industrie. Daarnaast zal het altijd het kleine broertje van GOUD blijven. Zo beschikt zilver over twee identiteiten. Er zijn veel analisten die zeggen dat zilver de laatste tijd vooral een basismetaal is. Maar klopt dit wel?

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 14 mei 2013

Klokkenluider: “Complete meltdown futuremarkten voor GOUD en zilver nabij”

Andrew Maguire, de bekende klokkenluider uit London, zat samen met Max Keiser om enkele nieuwe onthullingen bekend te maken. Zelfs ABN-Amro komt aan bod!

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 14 mei 2013

Stripboeken zijn betere belegging dan aandelen of GOUD

Wie 30 jaar geleden in stripboeken heeft geïnvesteerd doet nu goede zaken. De waarde van bijzondere Nederlandstalige strips is de afgelopen 30 jaar namelijk sneller gegroeid dan de AEX-aandelenindex. Dit blijkt uit gezamenlijk onderzoek van Catawiki, online veilinghuis voor verzamelaars, en studenten van de Rijksuniversiteit Groningen. Ook de stijging van de GOUDprijs haalt het niet bij het rendement op stripboeken dat 9,1% per jaar bedroeg.

Lees verder op inct.nl
Geplaatst op: dinsdag 14 mei 2013

"43% verwacht leeglopen GOUDbubbel"

Een enquête op de website van de Financiële Telegraaf zegt veel over het sentiment in de GOUDmarkt. Maar liefst 43% van de respondenten denkt dat GOUD een leeglopende bubbel is en verwacht een verdere prijsdaling. Nog eens 19% denkt dat de prijs voorlopig niet zal stijgen door de geringe inflatie. Een minderheid van 38% is positief over GOUD.

Lees verder op MarketUpdate.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs