Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8136 artikelen gevonden. Artikel 4771 tot 4775
Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 24 april 2013

GOUD naar $ 5.000 – maar nog weinigen zullen dan GOUD bezitten

Mark Mahaffey, medeoprichter van Hinde Capital, zegt dat er nog hyperinflatie aan komt in de Verenigde Staten en mogelijk nog andere landen zoals Japan en Europa. GOUD zal de komende jaren ook nog naar $ 5.000 gaan, maar dan zullen er nog weinigen in de markt zitten na alle volatiliteit.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 24 april 2013

Hedge funds bekennen kleur: GOUDprijs kan stijgen

Voor de onmiddellijke toekomst van het GOUD is uiteraard het gedrag van de grote marktpartijen van doorslaggevend belang. Het zijn waarschijnlijk zij die hebben bijgedragen tot de onwaarschijnlijke prijsval die we op 2 opeenvolgende handelsdagen mochten beleven.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 24 april 2013

De Aziatische GOUDrush: De foto’s

Je kunt wel zeggen dat er een GOUDrush aan de gang is, maar waar zijn de bewijzen hoor ik wel eens zeggen. De bewijzen.

Bron: realiteitsblog.nl
Geplaatst: woensdag 24 april 2013

Aan de vooravond van een diepe crash?

Wat te doen als je veel fysiek zilver en GOUD in bezit hebt?

Clive Maund, die regelmatig op GoldSeek en SilverSeek schrijft, voorspelt dat GOUD wel eens naar, of zelfs dieper dan, de $1000 per troy ounce kan vallen, oftewel een verdere afstraffing van een pittige 30%. De grafiek van koper is helemaal eng, vooral omdat koper ook nog eens een goede voorspeller van de wereldeconomie is. Sinds november begonnen de kopervoorraden bij de London Metal Exchange en de COMEX al te groeien, en die zijn sindsdien al verdrievoudigd. De industriële vraag is dus flink gedaald. Koper wordt historisch als een goede voorspeller van de wereldeconomie gezien. Als koper verder gaat met zijn vrije val (waarbij net als bij GOUD megavolumes verhandeld zijn), richting het steunniveau van $1,25, dan voorspelt dat weinig goeds, en dat is een understatement.

Bron: CD Fund.com
Geplaatst: woensdag 24 april 2013

Goldman Sachs op een andere planeet: “vertrouwen in GOUDbezit neemt af”

Goldman Sachs heeft gisteren kenbaar gemaakt dat het zijn short positie in GOUD heeft gesloten. De bank waarschuwt nog wel voor de mogelijkheid van verdere GOUDprijsdalingen, aangezien “het vertrouwen in het bezitten van GOUD verder afneemt”.

Op precies dezelfde dag stonden de kranten vol met berichten over GOUD. GOUDverkopen in Shanghai bereiken nieuwe records. Japan wordt voor het eerst in acht jaar een netto koper van GOUD, waar het in het verleden stelselmatig het metaal heeft verkocht.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$