Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8074 artikelen gevonden. Artikel 4771 tot 4775
Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 19 april 2013

Een geheim dat iedereen moet weten over de COMEX

Volgens Bill Holter van Miles Franklin Ltd kan de COMEX omvallen als slechts 10 % van de contracten om fysieke levering vraagt. Bij de recente crash van GOUD zijn er vreemde zaken gebeurd. We leven in een wereld waar de papieren prijs overheerst van de fysieke handel tussen vraag en aanbod zegt hij op

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 19 april 2013

De banken verdienden miljarden bij de daling van de GOUDprijs

De GOUDcrash kwam in feite niet als een verrassing. Diegene die de markten van dichtbij hadden gevolgd, hadden kunnen weten dat er een crash in aantocht was. De grote banken hebben de markt bespeeld en hebben hiermee miljarden dollars winst gemaakt. Het proces van onderdrukking van de GOUDprijs was al maanden aan de gang, het was enkel een kwestie van het juiste moment af te wachten om genadeloos toe te slaan.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: vrijdag 19 april 2013

De ontkoppeling tussen GOUD en aandelen

De doorgaans sterk positieve correlatie tussen GOUD en aandelen is in negatief terrein gekomen. De scherpe prijsdaling van GOUD werd niet gevolgd door een soortgelijke daling op de aandelenmarkt. In de zomer van 2008 gebeurde hetzelfde, maar toen volgde enige maanden later een aandelencrash. Heeft deze grafiek voorspellende waarde?

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 19 april 2013

Dit is waarom de olieprijs daalt

GOUD is niet de enige grondstof die onder druk staat. Ook de olieprijs kent een sterke daling de laatste handelsdagen. Er werd aangekondigd dat de strategische olievoorraden in de Verenigde Staten van Amerika zijn gedaald. Dit is meestal een positieve indicator voor de olieprijs.

Bron: beurs.nl
Geplaatst: donderdag 18 april 2013

Dit is hét moment om GOUD te kopen

GOUD zat al zo’n zes maanden in een geleidelijke neerwaartse trend, maar toch kwam de recente crash erg plotseling. In oktober vorig jaar stond GOUD net onder de $1800 per troy ounce (ongeveer 31 gram), maar half april dook het zelfs onder de $1400.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$