EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 4776 tot 4780 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: maandag 13 mei 2013

Het vertrouwen in Bernanke is totaal misplaatst

Jim Grant vindt het vertrouwen in de voorzitter van de Federal Reserve, Ben Bernanke, totaal misplaatst. Op het eerste zicht ziet alles er goed uit momenteel, maar onder deze laag van goed nieuws, zien de zaken er heel anders uit. Op Zerohedge legt hij uit wat hij denkt over aandelen, inflatie en over GOUD

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 13 mei 2013

Deutsche en BNP verlagen verwachting GOUDprijs

Vorige bericht Deutsche Bank en BNP Paribas verlagen verwachting GOUDprijs

Vorige bericht Deutsche Bank en BNP Paribas verlagen verwachting GOUDprijs

Deutsche Bank heeft afgelopen vrijdag haar verwachting van de GOUDprijs voor 2013, 2014 en 2015 naar beneden bijgesteld. De aanleiding daarvoor is de grote prijsdaling van GOUD van een maand geleden. Het koersdoel voor dit jaar werd met 6% naar beneden bijgeschaafd, van $1.637 naar $1.533 per troy ounce. De verwachting van de GOUDprijs voor 2014 werd door de Deutsche Bank met 175 verlaagd naar $1.500. In 2015 voorziet de bank een prijs van $1.450, een kwart lager dan het vorige koersdoel.

Lees verder op
Geplaatst op: maandag 13 mei 2013

Deutsche en BNP verwachten lagere GOUDprijs

Deutsche Bank en BNP Paribas hebben hun verwachting voor de GOUDprijs naar beneden bijgesteld. De aanleiding was de prijsdaling van een maand geleden, toen een troy ounce GOUD in twee dagen tijd $200 goedkoper werd. Deutsche Bank rekent op een prijs van $1.450 per troy ounce in 2015. BNP verwacht dit jaar nog een gemiddelde prijs van $1.580, veel hoger dan de huidige koers.

Lees verder op Goudstandaard.com
Geplaatst op: maandag 13 mei 2013

De VS verscheepte al voor $ 1 miljard GOUD naar Zuid-Afrika

Volgens de exportdata van de Verenigde Staten is het handelsoverschot met Zuid-Afrika van $ 402 miljoen in januari gekeerd naar een handelstekort van $ 689 miljoen in maart. Reden: de volledige ommezwaai is te wijten aan het verschepen van GOUD uit John F. Kennedy International Airport naar Zuid-Afrika. De export van GOUD was goed voor 20.013 kg ter waarde van $ 982 miljoen.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 13 mei 2013

Zuid-Afrika kocht dit jaar 20 ton sloopGOUD uit de VS

Zuid-Afrika heeft dit jaar al meer dan 20 ton ruw GOUD gekocht in de VS. Veel Amerikaans sloopGOUD vindt een nieuwe bestemming buiten de VS, want de export van ruwe GOUDstaven is in een paar jaar tijd meer dan verdubbeld. In 2012 exporteerde de VS maar liefst 355 ton GOUD via JFK Airport.

Lees verder op MarketUpdate.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs