Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8166 artikelen gevonden. Artikel 4781 tot 4785
Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 25 april 2013

De echte financiƫle crash zal niet die van het GOUD zijn

De voormalige Texaanse Republikein Ron Paul zorgt altijd voor interessante uitspraken. Ron Paul is bezorgd over de dollar, 'de dollar gaat op en neer' zegt Ron Paul op BusinessInsider.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 25 april 2013

Centrale banken voegen zich bij particuliere GOUDkervers

De GOUDprijs heeft zich goed hersteld na de crash van bijna 2 weken geleden. De GOUDprijs stijgt nu al 7 van de laatste 8 handelsdagen. De berichten over een stormloop naar fysiek GOUD door particuliere GOUDkevers over heel de wereld zijn niet meer bij te houden, maar ook de centrale banken doen hun duit in het zakje.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: donderdag 25 april 2013

Centrale banken kochten in maart opnieuw GOUD

In maart hebben centrale banken opnieuw GOUD gekocht. Landen die GOUD aan hun reserves toevoegden waren: Rusland, Turkije, Kazachstan, Azerbeidzjan, Wit-Rusland, Griekenland, Tadzjikistan, Servië, Kirgizië en Mongolië. In februari kocht Zuid-Korea nog 20 ton GOUD.

Bron:
Geplaatst: donderdag 25 april 2013

Fysiek GOUD ontworstelt zich van papieren prijs

De koersval van de afgelopen dagen heeft een sluimerend probleem met grote snelheid aan de oppervlakte gebracht. De wereldGOUDkoers zoals die al decennia lang wordt gebruikt, is vervuild geraakt door papieren contracten op GOUD. Nu de koersen zo hard zijn gedaald blijkt dat er maar weinig partijen bereid zijn afstand te doen van fysiek GOUD of zilver. Het effect is dat levertijden oplopen en de premies die bovenop de edelmetaalprijs komen voor fysieke levering sterk stijgen. Munthuizen schorten leveringen op of leveren alleen nog met sterk verhoogde premies, evenals de smelters die de wereld van GOUDbaren moeten voorzien.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 25 april 2013

GOUDvoorraad COMEX blijft dalen

We schreven 10 dagen geleden al dat de GOUDvoorraad bij de COMEX daalt. De fysieke voorraad GOUD was drastisch gedaald.

Volgens een nieuw artikel van Bull Market Thinkingis de outflow van fysiek GOUD nog versneld de laatste dagen. Waarom nu? Waar gaat het GOUD naartoe? Waarom begon dit nog voor de crash van de GOUDprijs? Allemaal interessante vragen om te blijven opvolgen.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$