Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8128 artikelen gevonden. Artikel 4791 tot 4795
Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 22 april 2013

Jim Rickards legt uit wanneer hij zijn GOUD verkoopt

Jim Rickards, auteur van "Currency Wars", zegt dat Société Générale gelijk heeft als ze zeggen dat het tijdperk van GOUD gedaan is wanneer de ideale fundamentele en macro-economische factoren samenvallen en zorgen voor een crash van de GOUDprijs. Dit is het geval als de Fed de rentevoeten optrekt en stopt met quantitative easing, maar zover zijn we nog niet zegt Rickards.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 22 april 2013

Luc van Hecke (CEO AmsterdamGold): ‘Fysiek GOUD past niet in de versnipperraar’

De wereldGOUDkoers zoals we die al tientallen jaren gebruiken is de afgelopen jaren veranderd in een papieren tijger. De handel is ‘vervuild’ geraakt door papieren contracten op GOUD, er wordt ongeveer 80 tot 100 keer de daadwerkelijke GOUDvoorraad op de wereld verhandeld. Na de daling van de afgelopen dagen zijn er maar weinig handelaren bereid afstand te doen van echt GOUD of zilver. Bij de handelaren van edelmetalen zoals AmsterdamGold zijn de munten en baren niet aan te slepen en zij zijn niet de enige.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: maandag 22 april 2013

India: Juweliers kopen 15% meer GOUD

In India wordt veel gebruik gemaakt van GOUD. Zo worden heel veel sieraden gedragen, maar ook andere artikelen waar GOUD in verwerkt zit, vinden gretig aftrek. GOUD is in India echt een statussymbool, waardoor veel inwoners het willen hebben. Het is onderdeel van de cultuur en zal dat waarschijnlijk altijd blijven. Sinds de crash van GOUD hebben investeerder zich wellicht uit de voeten gemaakt, maar mede door het aankomende huwelijksseizoen in India slaan juweliers aldaar nu hun slag.

Bron: Goudstandaard.com
Geplaatst: maandag 22 april 2013

Arizona staat gebruik GOUD en zilver als betaalmiddel toe

Arizona gaat GOUD en zilver accepteren als geld, teken aan de wand voor het vertrouwen in de dollar! Maar is het ook een volwaardig alternatief voor de 'greenback'?

Bron: Express.be
Geplaatst: maandag 22 april 2013

'Met een miljonairstaks probeer je een kleine groep mensen te demoniseren, net alsof zij de schuldigen zijn van deze

Als je de kip met de GOUDen eieren slacht, word je daar niet beter van. Met een miljonairstaks probeer je een kleine groep mensen te demoniseren, net alsof zij de schuldigen zijn van deze financiële crisis. Dat is natuurlijk een goedkope simplificering. Het geld van die miljonairs zit vast in ondernemingen en economische activiteiten. Onze economische activiteit zal niet verbeteren als die ondernemingen aan het buitenland verkocht worden of als je miljonairs hun geld afpakt. Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$