Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8163 artikelen gevonden. Artikel 4791 tot 4795
Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: donderdag 25 april 2013

Veel GOUD weggehaald uit de kluis van JP Morgan

De afgelopen maanden is er veel GOUD opgehaald uit de kluis van JP Morgan. Deze bank is één van de bullion banks die GOUD beheert voor de handel op de Comex. Klanten van JP Morgan haalden tussen eind 2012 en nu bijna driekwart van het GOUD weg. Waar is dat GOUD heen gegaan?

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: donderdag 25 april 2013

Britse Royal Mint ziet stijging verkoop GOUDen munten

Ook de Britse Royal Mint zag in april de vraag naar GOUDen en zilveren beleggingsmunten toenemen. Er werd 150% meer GOUD verkocht dan in de maand daarvoor. De Royal Mint zal de productie opschroeven om aan de sterke vraag te kunnen voldoen.

Bron: zerohedge.com
Geplaatst: donderdag 25 april 2013

Fysieke GOUDkoorts-'paniek' bereikt Groot-Britmint

Following the entire "developing" world (where faith in paper money "backed" by $1 quadrillion in derivatives is at times questioned, and instead the people, for some inexplicable reason, fall back to hard currency equivalents) scrambling out to their local precious metal dealers to find "out of gold" signs virtually everywhere, yesterday it was the US Mint's turn to announce it had halted shipments of the popular one-tenth ounce gold American Eagle coin as it had run out, following a surge in demand (we expect this shortage will soon spread widely to traditional one-ounce denominations shortly).

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 25 april 2013

Stormloop op alles wat naar GOUD ruikt in India

India is en blijft 1 van de belangrijkste afzetmarkten voor GOUD. De Indische regering probeerde de aantrekkingskracht van GOUD te verkleinen door het invoeren van een importbelasting. De massale GOUDimport dreigde namelijk de Indische handelsbalans scheef te trekken.

Bron: express.be
Geplaatst: donderdag 25 april 2013

GOUD maakt helft van recordverlies alweer goed - Express.be

GOUD heeft zopas zijn grootste 8-daagse inhaalrally in de voorbije 20 maanden achter de rug. Nadat het edelmetaal woensdag opnieuw 1% hoger ging klokte het af op 1.445 dollar per ounce en heeft het de helft van het recordverlies op 12 april goed gemaakt.

Het lijkt er op dat de grote vraag naar fysisch GOUD - in Aziƫ zou sprake zijn van een heuse GOUDrush - dat zowat over ter wereld wordt genoteerd terug in de prijs verrekend zit.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$