Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8112 artikelen gevonden. Artikel 4796 tot 4800
Bron: vrijspreker.nl
Geplaatst: zaterdag 20 april 2013

GOUD / Zilver. . .en toen?

streeft naar een maatschappij waarin ieder mens soeverein is: ieder mens heeft het recht zijn leven te leiden zoals hij zelf wil, zolang hij datzelfde recht van ieder ander respecteert.

Hier een paar meningen van deskundigen op dit gebied: Beursbox Tom Lassing, Maarten Verheyen, en een link naar artikel op ZeroHedge dat behoorlijk objectief overkomt.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: zaterdag 20 april 2013

Weekend TV – Experts bespreken zilver

Deze week bekijken we de situatie bij zilver. Het witte edelmetaal deelde lang niet zo fors in de klappen tijdens de recente crash van GOUD. Enkele experts gaan na wat er gaande is…

Bron: Beurs.com
Geplaatst: zaterdag 20 april 2013

Peter Schiff over de GOUDcrash: lang leve de GOUDmarkt

De daling van de GOUDprijs werd ingezet in februari bij betere Amerikaanse economische vooruitzichten. Maar iedereen weet dat het herstel van de Amerikaanse economie vals is. Het herstel komt er enkel door de monetaire acties van de Federal Reserve. Die kunnen dan ook niet stoppen met hun monetaire stimulus, aldus Peter Schiff.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 19 april 2013

Middelkoop: afgelopen week was een game changer voor GOUD

Willem Middelkoop heeft zich op uitgesproken over de recente crash van de GOUDprijs. Volgens Middelkoop ziet de situatie op de GOUDmarkt er beter uit dan ooit tevoren. De afgelopen week was een game changer in het spel tussen papieren GOUD en fysiek GOUD.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 19 april 2013

3 Trends voor hogere grondstofprijzen

Greg Dorsey praat met The Gold Report over de toekomst van de grondstoffen. Hij ziet 3 grote krachten die de grondstoffen op lange termijn hoger zullen sturen, zowel voor GOUD, zilver, platina, koper als palladium. Dit zijn de 3 trends die zullen zorgen voor de stijging van de grondstofprijzen.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$