EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
34
kliks
33
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 4796 tot 4800
Geplaatst op: vrijdag 26 april 2013

Matthew Lynn gelooft in terugkeer naar de GOUDstandaard

Volgens Matthew Lynn, een Brit die oa ā€œBust: Greece, the Euro and the Sovereign Debt Crisisā€ gelooft dat de dollar niet langer het gewicht van wereldreservemunt kan blijven dragen. De rest van de wereld is rijker geworden en de U.S.-economie is niet langer de dominante wereldeconomie.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 26 april 2013

GOUDprijs stijgt maar GLD fonds moet verkopen

Het GLD fonds, het grootste GOUD-ETF ter wereld, heeft dit jaar al 250 ton GOUD geliquideerd. Het fonds blijft GOUD uit de kluis halen, terwijl de GOUDprijs alweer aan het stijgen is. Blijkbaar willen meer beleggers eruit. Waar blijft het fysiek GOUD?

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: vrijdag 26 april 2013

Hoe slecht nieuws voor Barrick Gold goed nieuws is voor GOUD en zilver

Barrick Gold overweegt de sluiting van zijnĀ Pascua Lama project of ze gaan voor een kleinere mijn in het Argentijns gedeelte. Dit is een doorn in het oog voor Barrick Gold omdat het Pascua Lama project een van zijn grootste projecten is. Maar dit kan positieve gevolgen hebben voor de GOUDprijs en de zilverprijs in het bijzonder zegtĀ 

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 26 april 2013

Jim Sinclair: het hek is van de dam voor GOUDmijnaandelen

Jim Sinclair is er van overtuigd dat de GOUDcrash een manipulatie was van de papieren GOUDprijs. Het heeft de markt gedeeltelijk uitgezuiverd. Dit is heel goed nieuws voor de GOUDmijnaandelen. Net als in de jaren '80 staan de GOUDmijnaandelen nu voor een periode met honderden procenten winst.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 26 april 2013

JPMorgan's GOUDvoorraad krimpt met 65% in 24 uur

We are confident that in the aftermath of our article from last night "Just What Is Going On With The Gold In JPMorgan's Vault?" in which we showed the absolute devastation of "eligible" (aka commercial) gold warehoused in JPM's vault just over the Manhattan bedrock at 1 Chase Manhattan Place (and also in the entire Comex vault network in the past month), we were not the only ones checking every five minutes for the Comex gold depository update for April 25. Moments ago we finally got it, and it's a doozy. Because in just the past 24 hours, from April 24 to April 25, according to the Comex, JPM's eligible gold plunged from 402.4K ounces to just 141.6K ounces, a drop of 65% in 24 hours,andĀ  the lowest amount of eligible gold held at the vault on record, since its reopening in October 2010!

Lees verder op zerohedge.com

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs