Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8125 artikelen gevonden. Artikel 4811 tot 4815
Bron: Beurs.com
Geplaatst: zaterdag 20 april 2013

Peter Schiff over de GOUDcrash: lang leve de GOUDmarkt

De daling van de GOUDprijs werd ingezet in februari bij betere Amerikaanse economische vooruitzichten. Maar iedereen weet dat het herstel van de Amerikaanse economie vals is. Het herstel komt er enkel door de monetaire acties van de Federal Reserve. Die kunnen dan ook niet stoppen met hun monetaire stimulus, aldusĀ Peter Schiff.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 19 april 2013

Middelkoop: afgelopen week was een game changer voor GOUD

Willem Middelkoop heeft zich op uitgesproken over de recente crash van de GOUDprijs. Volgens Middelkoop ziet de situatie op de GOUDmarkt er beter uit dan ooit tevoren. De afgelopen week was een game changer in het spel tussen papieren GOUD en fysiek GOUD.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 19 april 2013

3 Trends voor hogere grondstofprijzen

Greg Dorsey praat met The Gold Report over de toekomst van de grondstoffen. Hij ziet 3 grote krachten die de grondstoffen op lange termijn hoger zullen sturen, zowel voor GOUD, zilver, platina, koper als palladium. Dit zijn de 3 trends die zullen zorgen voor de stijging van de grondstofprijzen.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: vrijdag 19 april 2013

Infographic: 10 opmerkelijke feiten over GOUD

Een infographic over GOUD, altijd leuk. Het schijnt dat een troy ounce zuiver GOUD uitgerold kan worden tot een flinterdun draadje van 70 kilometer! Het meeste GOUD is gevonden in de VS, Canada en Zuid-Afrika.

Bron: Goudstandaard.com
Geplaatst: vrijdag 19 april 2013

WGC: Sterke vraag naar fysiek GOUD na prijsdaling

De prijsdaling heeft vooral kopers met een lange-termijn visie naar de GOUDmarkt gelokt, zo concludeert de World Gold Council. Handelaren in de futuresmarkt verkochten papierGOUD, terwijl in de fysieke markt tekorten dreigen. In Dubai zou het GOUD al schaars zijn geworden.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$