Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8052 artikelen gevonden. Artikel 4811 tot 4815
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 16 april 2013

Implosie GOUDprijs valt samen bomaanslagen in Boston

We overdrijven geenszins door te stellen dat maandag een bewogen dag was op de markten. De implosie van de GOUDprijs deed de gemoederen hoog oplaaien, er deden de vreemdste theorieën de ronde over wat er in de afgelopen 2 dagen daadwerkelijk is gebeurd.

Bron: Edelmetaal-Info.nl
Geplaatst: maandag 15 april 2013

GOUD en Zilver prijs worden gemanipuleerd

Stel je voor, dat de overheid verplicht was haar beleid te voeren op basis van een door GOUD gedekte munt. Dan zouden ze minder kunnen lenen, minder besteden en zorgvuldiger met de terugbetaling van hun schulden omgaan. Maar in plaats van zichzelf te controleren, proberen ze nu de controle over de toegang tot GOUD te verkrijgen. In tegenstelling tot de dollar, de euro en alle andere papieren valuta’s, is GOUD geen slaaf van iemand anders zijn balans. Niemand kan 5000 jaar geschiedenis devalueren. GOUD is nog nooit tot waarde nul gezakt. Aandelen, obligaties en papiergeld kunnen deze claim niet maken.

[...]

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 15 april 2013

Howard Ward over GOUD: ‘Gooi de koffer maar vol!’

Howard Ward van GAMCO liet op CNBC duidelijk verstaan dat, indien beleggers geloven dat de Fed & Co nog doorzetten met QE, dit hét moment is om positie in te nemen in GOUD.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 15 april 2013

Zilver: gelijkenis met de jaren ’70 is treffend

De daling van de zilverprijs, samen met de GOUDprijs, is in feite niet meer dan de volgende fase in het consolidatieproces, dat zegt BullionStreet.

De huidige gang van zaken is enrom gelijkaardig aan de situatie in de jaren '70 toen de zilverprijs ook een lange consolidatie kende, waarna een forse stijging volgde. Na de consolidatie ging de zilverprijs parabolisch.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 15 april 2013

Gartman over GOUD: ‘Dit heb ik nog nooit meegemaakt’

Dennis Gartman, editor van de The Gartman Letter, kwam vanmiddag op CNBC zijn visie geven over de mokerslagen die aan het GOUD werden uitgedeeld. ‘Iedereen rondom mij is aan het panikeren, dit heb ik nog nooit meegemaakt. Posities in GOUD worden zonder enige limiet de deur uitgezwikt’.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$