EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
63
kliks
22
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 4816 tot 4820
Geplaatst op: donderdag 25 april 2013

ABN Amro verwacht daling GOUDprijs naar $875

ABN AMRO denkt dat u maar beter uw GOUD kunt verkopen. De GOUDprijs gaat namelijk dalen, en niet zo'n beetje ook. In 2014 gaan de door de $1.000 per troy ounce zakken en in 2015 betaalt u voor dat gewicht nog maar $875. Beleggers verkopen GOUD omdat de economische data op herstel wijst, aldus de bank.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: donderdag 25 april 2013

Meer GOUDmijnen lijden verlies door lage GOUDprijs

De daling van de GOUDprijs van meer dan $200 per troy ounce heeft haar weerslag op de winstgevendheid van GOUDmijnaandelen. Door de stijgende GOUDprijs zijn mijnen opgestart die veel te hoge kosten maken. Voor sommigen is het niet meer rendabel om te blijven produceren tegen een prijs van $1.450 per troy ounce.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: donderdag 25 april 2013

Ron Paul: De dollar is het probleem, niet GOUD

Hier leest u meer dan alleen het dagelijkse nieuws en haar achtergronden. Onze redacteuren zijn geen spreekbuis maar leggen hun eigen mening naast het nieuws. Ook uw mening uw mening telt op www.marketupdate.nl.

Lees verder op marketupdate.nl
Geplaatst op: donderdag 25 april 2013

Is zilver een beter betaalmiddel dan GOUD?

Zit David Morgan op het juiste spoor als hij zegt dat zilver een beter alternatief betaalmiddel zou zijn dan GOUD? Als het gaat om alternatieve betaalmiddelen dan wordt er gewoonlijk als logische keuze geschreven dat GOUD dit zou moeten zijn. Maar volgens Morgan zou dit, als het aankomt op gebruik als wettelijk betaalmiddel, zilver moeten zijn. En als argumenten haalt hij aan dat:

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: donderdag 25 april 2013

Ron Paul: De dollar is het probleem, niet GOUD

De prijsdaling van GOUD maakte op Ron Paul weinig indruk. In de jaren zeventig halveerde de GOUDprijs op een gegeven moment ook, om vervolgens te stijgen naar $850 per troy ounce. Volgens het oud-congreslid is de dollar het probleem, omdat de Fed maandelijks $85 miljard nieuw geld in de economie pompt en daarmee zorgt voor nieuwe bubbels.

Lees verder op MarketUpdate.nl

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs