Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8004 artikelen gevonden. Artikel 4816 tot 4820
Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 11 april 2013

Eén van de grootste opportuniteiten die ik al gezien heb

De huidige koersen die GOUD- en zilvermijnen laten zien, zijn één van de grootste opportuniteiten die ik als belegger al gezien heb.

En ik draai ondertussen toch al een jaar of twintig mee.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 11 april 2013

Meeste banken nu negatief voor GOUD. Tijd om te kopen?

SocGen is verkoper van GOUD en vreest dat de prijs tot ver beneden het eerdere koersdoel van $1375 kan crashen. Eerder lieten ook al Rabobank en, als ik me niet vergis, Credit Suisse zich laagdunkend uit over GOUD.

Mooi zo, zou ik zeggen.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 11 april 2013

Mark Hulbert: ‘Dit heb ik nooit eerder gezien bij GOUD

We serveerden onze lezers in de voorbije dagen al 6 nieuwe GOUDgrafieken die wijzen op extreme uitersten op vlak van sentiment in de GOUDmarkt. De laatste grafiek had het meer bepaald over de HGNSI, de Hulbert Gold Newsletter Sentiment index.

We zaten in de voorbije dagen niet stil en gingen opzoek naar meer conformatie inzake dit gegeven van historisch pessimisme onder de auteurs van financiële adviesbrieven. Het blijkt dat de laatste meting van HGNSI uitkwam op 31% short positie.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: donderdag 11 april 2013

Wikileaks cables: Duitse minister van Financien Schmidt over GOUD

Een schat aan informatie komt naar voren in onlangs gepubliceerde Wikileaks cables. In dit bericht de uitspraken van de Duitse minister van Financiën van 1972 tot 1974, Helmut Schmidt. Hij voorspelt dat centrale banken op een dag onderling hun balans zullen vereffenen met behulp van fysiek GOUD, tegen een prijs die ze zelf met elkaar overeenkomen.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: donderdag 11 april 2013

Wikileaks cables: Franse president over GOUD en het IMF

Nieuwe Wikileaks cables die deze week gepubliceerd werden bieden een schat aan informatie over hoe men op hoog niveau denkt over de rol van GOUD in het monetaire systeem. Marketupdate doet verslag en zal verschillende documenten publiceren op haar website.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$